Köpeğiyle restorana girmek isteyen Burcu Özberk'e büyük şok!

BİR YORUM YAPIN 9

Mehmet 1 yıl önce

Sonradan görmeler.

İsmet 1 yıl önce

Helal olsun işletme sahibine ve o eli öpülesi garsona...

Toplam 2 beğeni

gökhan 1 yıl önce

niye ki hayırdır ? Senin gibi hayvan düşmanı oldugu için mi helal olsun ? Ne pok bir zihniyete sahipsiniz yobazlar sizi . Sevmezse köpek yobaz sevmez. Yada şafi diye köpek düşmanı mezhebden olanlar sevmez. Sen hangisisin ?

Toplam 0 Beğeni

Bulutlu 1 yıl önce

Hic hoşlanmadığım biri, abartı soyunmadan filmde oyunculuk yapamıyor, ne ihtiyac duyuyorsa. Şımarıkca, ben yemek yerken senin hayvaninin kokusunu, sapirtisini, korkusunu cekmek zorunda miyim, hayvanı dogada bak, iç mekanlara hapsedip, hayvansever olduklarını iddia ediyorlar, resmen hayvancagizlara zulum. Kısıtlanmış, dogasona göre davranamayan, insan olmaya zorlanan hayvan, ezilmiş demektir. Kimse kendini kandırmasın.

Toplam 3 beğeni

İbbst 1 yıl önce

Köpek birden masaya atlasa ne olacak?bizim restoran da içeriye almak bile yasak?

Toplam 1 beğeni

Mehmet ER 1 yıl önce

çok iyi bir muamele olmuş görevlileri tebrik ederim... Hükümetten de apartmanlarda köpek besleme yasağı kanunu yapmasını bekliyoruz...

Toplam 3 beğeni

zafer gülten 1 yıl önce

elindeki köpek zararsız cinsten bir süs köpeği,ve hatta bir kediden bile uysal ve zararsız,kime ne ziyanı olacaktiki,sağlık sorunu dersek zannederim bütün aşıları ve bakımı yapılmış,bazı insanlardan daha sağlıklı ve bakımlıdır. köpeğiyle yemek yemesine ses çıkarılmamalıydı.

Toplam 1 beğeni

raşit 1 yıl önce

başka bir gün bir başkası pitbul tipi veya başka bir tip bir köpekle oraya gelse aşıları tamam zararsız dese onun köpeğini aldınız bunu niye almıyorsunuz dese . ne olur

Toplam 0 Beğeni

gökhan 1 yıl önce

Aynen Zafer kardeşim, benim de var biblo gibi oturuyor gittiğimiz restaurandlarda . İnsandan bile daha saygılılar. Havlıyor ama köpekler der kimileri .. İnsanlar ise bulundugu ortamda anıra anıra konuşuyor . Yan masaya saygı denen birsey yok .

Toplam 0 Beğeni