Cuma Hutbesi konusu ne? 15 Aralık Cuma Hutbesi

BİR YORUM YAPIN 18

Kim yazmış acaba? 4 ay önce

"Adalet" kavramını bu ara "soru çalan" paralel çok istismar ediyor. Bu hutbelerde biraz da "Allah'ın (c.c.) rızasına, Allah'ın (c.c.) haram kıldığı yoldan ulaşılmaz, paralel İslam doışıdır" konusu işlense. Subliminal mesaj gibi olmasa.

Ensar Aydın 5 ay önce

ZULME RIZA GÖSTERMEK ZULÜMDÜR' in içini doldursaydınız keşke.Cola içmeyin,Mc Donald's,Burger king ve starbuck ürünleri almayın deseydiniz hutbe vermenizin bir amacı olurdu.

Toplam 3 beğeni

Hasan 8 ay önce

Cuma günü resmi tatil olmasını talep ediyoruz ilgililerin dikkatine please

Toplam 9 beğeni

DİKMENOĞLU 1 yıl önce

Amin

Toplam 2 beğeni

net 1 yıl önce

Din akıl olgunluğunu öne alır. Dinen evlilik için bedenen buluğa girmek yeterli değil aklen olgunluk şart evlilik sorumluluğunun bilincinde olacak ve sorumluluklarını yerine getirecek yaşta olması lazım evlenenlerin. Günümüzde bu olgunluğa 22 yaşından sonra erişiyor gençler.

Toplam 2 beğeni

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

Dini olarak buluğa girmiş bir bayan evlenebilir... Resmi olarak 18 yaşına giren evlenebilir..

Toplam 3 beğeni

Selami 1 yıl önce

Tabii ki engelli hakları önemli ama çok önemli bir olay olmadıkça hutbeleri hocalar kendi bildiklerini ve yaşadığı çevrede mahallede var olan sorunları dinimize uygun bir şekilde anlatmalı Yani kısacası ahlak dürüstlük temiz giyinmek komşuluk kul hakkı Allah inancı o mahallede neyi eksik görüyorlarsa bu şekilde anlatmalılar her hafta hutbe yazılıp gönderilmesi olmaz

Toplam 3 beğeni

antikor 1 yıl önce

Safa rumuzluya.. Hüda Allahu Teala nin zatidir..Habib demek sevgili.. yani ALLAHIN Sevdigi demektir.. burda sevilen kisi Hz. Muhammed dir.. Osmanli lügatdan alinmistir.. size bir teknik tavsiye.. bir sitede bir kelimenin anlamini veya orda yazilan kisileri ögrenmek istiyorsan o kelimeyi fare ile isaretle.. sag tikla.. acilan menüde google aramayi sec.. google amca sana aradigin bilgiyi verir..

Toplam 4 beğeni

eses46 1 yıl önce

günümüz de kalmayan şey merhamet

Toplam 3 beğeni

Safa 1 yıl önce

Hutbede geçen HABİB İ HÜDA ne demek ? Bilen yazsın

halis 1 yıl önce

hayret ettim hutbeyi duyunca en son ne zaman dinledim hatırlamıyorum

Ahmetcan 1 yıl önce

Bu haftaki hutbe müthişti yazanlardan Allah razı olsun.

Toplam 3 beğeni

Eğitimci 1 yıl önce

KPSS de Türkiye birincisinin atanamadığı öğretmenlik veya başka brançlarda gençlerin hakkı nolacak peki

Toplam 5 beğeni

adamabidi 1 yıl önce

Sen ilk önce BRANŞ yazmayı öğren sonra hakkını ararsın. BRANÇ yazarak mı KPSS birincisi oldun? Yok sen KPSS birincisi değilsen sana ne!!! Birde Eğitimci yazmışsın rumuzuna. Senin yetiştirdiğin öğrenciden ne hayır beklenir...

Toplam 0 Beğeni

bursaadan 1 yıl önce

hz. Omer, hz. Hamza ve diğer büyük şehitlerimizi neden anmıyoruz da sadece hz. Hüseyin... birilerine yaranmayı bırak diyanet... islama ehli sünnete yaran yeter sana da bize de...

Toplam 8 beğeni

hüseyin 1 yıl önce

çünkü bu günler hz. hüseyin aleyhisselam ın şehadet günleri şu ırkçılıgı mezhepçiliği bi bırakamadınız

Toplam 0 Beğeni

misafir 1 yıl önce

konu örtünme ayetleriyle ilgili. Türkiye de özellikle kadın nüfus özgürlük adı altında islam dinin emirlerini yerine getirmekten hızla uzaklaşmaktadır. Kadın - ana dinden uzaklaşınca nesillerimizi de etkileyecektir. Batılı kadına özenmek yerine Hz. Hatice annemize özenmek doğru olandır.

Toplam 0 Beğeni

İsmail 1 yıl önce

Gerekiyor ki ve hepsini anlım ama asla ve asla ayırımcılık yapmamalıyız ve daima birleştirici olmalıyız......

Toplam 0 Beğeni