Metin Şen 23 yıllık evliliğini bitiren Aslı Şen bayramda kayınpederini es geçmedi!

BİR YORUM YAPIN 11

tepki 1 yıl önce

umre hacca gidene bakin elinde bir cep aksama kadar canli yayin yapar foto koyar galiba oraya tatile gidiyorlar bence araplar cep tlf yasagi koyacak

Toplam 1 beğeni

Faruk uçar 1 yıl önce

iyi olmuş oh olsun

suzan 1 yıl önce

Allah herkesin Allahı günah işlemek Af dilemek insanlara mahsus kimin sonunun nasıl olacağı belli değilken böyle kırıcı yorumlar yapmak doğru değil. kalbinde nasıl neler yaşadığını kim biliyor Allahtan af dilemediğini kim biliyor. Allahın merhameti hepimizin üzerine olsun..

Toplam 5 beğeni

Yusuf 1 yıl önce

Hanım efendi anlaşılan bunalıma girmiş ve çaresizligini allaha yakın olup ondan dua ile yardım istemiş ama allah c.c bir ayetinde buyurduğu gibi gemide seyahat edenlerin bir fırtına ya tutulduğu zaman tövbe edip kurtulmaları için dua edip söz verdiklerini ancak fırtına geçip karaya çıktıklarında o sözlerini unutup günah işlemeye devam ettiklerini beyan etmektedir. Bu da herkes için bir imtihandır.

Toplam 5 beğeni

Fehmi 1 yıl önce

Allahın evine karşı aşağılayıcı harekette bulunursan Allah'ta işte böyle evini yerle yeksan eder. Muhakkak ki güç ve kudret sahibi Allah'tır.

Toplam 8 beğeni

vatan 1 yıl önce

artık umre yada haccın türkler için bir islamlığı kalmadı bana göre tamamen gösteriş ve desinler oldu sabah eşarplı bir fotoğraf kabe deyim akşam şampanya bardağı ile istanbul gecelerindeyim. ALLAHın evi bu kadar ayak altı yapılacak bir yer değil. suudiler neden buna özen göstermiyor

Toplam 5 beğeni

Mustafa 1 yıl önce

Niye kötü haber olsun ki.

Bilal 1 yıl önce

Kabe ye, (Mekkeye ) Mescidil Nebevi ( Medineye kafirlerin girmesi yasak, birde münafıkları sokmayacaksın.

Toplam 6 beğeni

vatandaş 1 yıl önce

Cehennem hepinize yeter.

Toplam 2 beğeni

Kral 1 yıl önce

Ünlü olmakta zor. Baksanıza kurbanlık koyundan da akılsızlar çünkü koyun kurbanda sahibine para kazandırıyor bunlar sürekli sahibine zarar ettiriyor.

Toplam 3 beğeni

Cafer 1 yıl önce

Dişi lawrence.

Toplam 2 beğeni