Berna Laçin'e tepki çeken davet! Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu

BİR YORUM YAPIN 91

hursit dilaver 10 ay önce

hep aynı kafa.. ezıklık iste.bizim mahalle hep ezıktı zaten. ne menderes demirel özal erbakan değiştiremedi. tayyip bey ne yapsın. sefaretler böyle bunlara hayran. elçinin hberi bile yoktur bu kadından ve twitlerinden..belediyelerde aynı kafa..sonrada zar zor3-4 puanla seçim kazan.

memduh 10 ay önce

birde utanmadan bayrağımız altında diyor .sen pkk paçavrası altında dur .

Vatansever 10 ay önce

Bu tertemiz milletin desteğiyle bir yerlere gel sonrada bu millete güzelim ülkeye hakaret et senin şikayet ettiğin ülkenin lideri tüm dünya liderlerini önünde diz çöktürmüş adam gibi adamın yönettiği ülkede yaşıyorsun kişi sevdiğiyle beraberdir anlayana

ASIL 10 ay önce

Büyükelçilik Türkiye’nin dişardaki Türkiye cumhuriyeti Temsilciliği, bunlar bu Zihniyetlemi Türkiye’yeyi temsil edecekler.?! Artık Dış temsilciliklere Milli Türkiye’yi en iyi temsil edecek kimseler atanmalıdır.

Cenk Yakın 10 ay önce

Bu devletin kaymağını yiyen bir avuç milletin tepesindeki azgın azınlık,,,, Devletin malı deniz yemeyen domuz, misali bu devlete ve millete sövenler malesaf baş tacı ediliyor, anlamak mümkün değil.

Toplam 6 beğeni

kızılelma 10 ay önce

alın bu büyükelçiyi

Toplam 5 beğeni

AYHAN 10 ay önce

Bu kadın büyük elçiliğin içinde yer bulabiliyorsa bunun faturasını büyük elçiye kesilmesi gerekiyor dışişleri bakanlığı ivedi bir şekilde duruma mudahale etmesi lazım.

Toplam 8 beğeni

Mert 10 ay önce

Yine yazıyorum !!!!!! Derhal soruşturulmalı ve sorumlular elçi dahil bu vatan hainini davet edenler görevden uzaklaştırılmalı !!!!!

Toplam 4 beğeni

Vatandaş 10 ay önce

Bu iş büyükelçinin haberi olmadan yapılmaz dahası elçinin yardımcıları elçiyi uyarması gerek demekki burdan başka bir mesaj veriliyor bence elçi ve yardımcıları Ankara’ya merkeze alınması hatta emekliye değil Ankara’da pasif görevde çalıştırılması lazım.

Toplam 4 beğeni

webteam 10 ay önce

cumhurbaşkanım şunlara artık çeki düzen verin ya artık yeter ya bu seçimide bir kazanın bunlar hakkında gerekli işlemleri yapmazsanız gerçekten üzülürüm artık yeter ya

iyidere 10 ay önce

büyük elçinin maaşına zam işine son verilsin..

Mustafa 10 ay önce

Parmağı olanlar büyükelçi de dahil görevden alınmalıdır. Pzt den itibaren bugüne kadar yapılan yalan, iftira, algı operasyonlarının hesabı sorulmalıdır. Temizlik imandandır.

Nuh 10 ay önce

Bu kadını eğer paris büyükelçisi davet etmiş ise hemen görevden ALINMALI. Böyle bir vatan düşmanı bizim konsolosluğumuza hem de baş konuk olarak davet edilmesi utanç verici.

Adem 10 ay önce

Devlet e küfür eden iltifat görüyor bunları koruyanlara ne demek lazım

Faruk 10 ay önce

Seçimden sonra paris büyükelçisinini Biraz dinlendirin yoksa duvara gizlenmiş bütün yılanlar başını çıkarır demedi demeyin