YASEMİN / 03.11.2023 17:25

Ekonomik krizden dert yanmıştı! Demet Akalın kızına 10 bin TL'lik bebek aldığını söyledi

Pop müziğin sevilen isimlerinden Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu yaptığı magazin programında ekonomik krizden dert yanmıştı. Lüks alışverişiyle sık sık gündeme gelen Akalın, ekonomik krizden dert yandığı sırada kızı Hira'ya aldığı bir bebeğin fiyatını açıklayınca herkes şoke oldu. 

EKONOMİK KRİZDEN DERT YANMIŞTI!

Pahalı markalardan yaptığı alışverişlerle konuşulan pop müziğin sevilen ismi programında "Ben alışverişe meraklı bir insanım. Geçen, İtalya'ya gittiğimde 2 bavulla döndüm. Artık dönem öyle bir dönem değil. İnanın artık ben de şu saati takmaktan utanıyorum arkadaş. Vallahi de billahi de utanıyorum." diyerek ilk önce ekonomik krizden dert yandı. Akalın'ın konuşmasının devamında "Artık ekonomik kriz var, Artık insanların gözüne gözüne… Geçen gün Hira'ya bir bebek aldım. 25 bin lira falan işte, 'Size 10 bin olur' dediler. Ama şöyle; alıyorum ona bebeği sonra 2 ay bir şey almıyorum. Gerçekten zaman o zaman değil çünkü" diyerek izleyenlerin ağzını açık bıraktı. 

SIRADAKİ VİDEO
  • Birisi 03.11.2023 19:43 /

    Milletle alay ediyor

  • Diyarbakır'dan 03.11.2023 18:11 /

    Biz 250 liralık bebek aliyoruz 3 tane çocuk büyütüyoruz siz de deneyin 25 binlik bebeği 10 bine almanız indirimle almis olduğunuzu gostermez israf israftir Demet hanım ekonomik krizin içinde valla ben geciniyorum 3 çocuk okutuyorum idare etmeyi sukretmeyi ogrenirsek mutlu oluruz mutluyum

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla