YASEMİN / 22.12.2018 13:21

Mazhar Alanson: Yandım'ı Medine'de yazdım

Dün akşam Üsküdar'da konser veren ünlü şarkıcı Mazhar Alanson sevilen şarkısı Yandım'ı Medine'de yazdığını söyleyerek hiç kimsenin bilmediğini bir açıklama yaptı.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan ünlü şarkıcı Mazhar Alanson şarkılarının hikayelerinde bahsedince herkesi şaşırttı.Saatler öncesinden uzun kuyrukların oluştuğu konserde Mazhar Alanson hayranları salonu tıklım tıklım doldurdu. Yandım Yandım, Sarı Laleler, Ah Bu Ben, Ele Güne Karşı gibi unutulmaz eserlerini seslendiren Mazhar Alanson, seyircilere ‘Ara verelim mi? diye sordu. Seyircilerden gelen ‘hayır’ yanıtı üzerine Mazhar Alanson aralıksız iki saat sahnede kaldı. 

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, sevilen şarkısı ‘Yandım Yandım’ı nasıl yazdığını anlattı. Şarkısının aslında Kabe’ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, “’Yandım Yandım’ kısmını Medine’de yazdım. Yandım’ı birinci gün not defterime düşüyorum.İkinci gün ‘Ah ki ne yandım’ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. 

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla