DÜNYA / 01.05.2020 00:47

CHP'de skandal! Canan Kaftancıoğlu da darbe imasında bulundu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, skandal açıklamasında “Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde… İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır” ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu, Halk Tv'de canlı yayın esnasında skandal açıklmada bulundu. Kaftancıoğlu, iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini iddia ederek, "Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı" ifadelerini kullandı. Sabah'tan Kenan Kıran'ın haberine göre; Kaftancıoğlu, "İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır" iddiasında bulundu.

"İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ DEĞİL BİR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK"

Canan Kaftancıoğlu, televizyonda canlı yayınlanan 'Sözüm Var' programında Şirin Payzın, Murat Sabuncu ve Levent Gültekin'in sorularını yanıtladı.

Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

"Şöyle bir gerçeklik var ki, bu korkuları, bu savrulmamaları, bu akılla değil öfkeyle, hırsla, egoyla, bir kişinin aklıyla iş yapmaları iktidarı hiç iyi bir yere götürmüyor. Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı. Kimin kendisine hizmet için uğraştığını, çaba gösterdiğini biliyor. Kimin de böylesi bir dönemde dahi neyle uğraştığını görüyor. Şöyle söyleyeyim. Bir iktidar değişikliğine hatta ben size daha ileri bir şey söyleyeyim. İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır"

ÖZGÜR ÖZEL DE DARBE İMALI SÖZLER SÖYLEMİŞTİ!

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, darbe imalı açıklamalarda bulunmuştu:
"Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. O son bu Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaları.. Bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları… Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız.".

Kaynak: Sabah

SIRADAKİ VİDEO
  • Suat toğrulca 06.05.2020 15:25 /

    Bu karıyı dağdan indirip bir kaç kaporta değişiklik yapıp malum parti İstanbul il başkanı yapıldı herkes görevini yapıyor darbe diyorsunuz hodri meydan yiyorsa buyurun bu sefer alayınız yok olacaksınız

  • Osmanlinin devami 06.05.2020 06:20 / 1 kişi beğenmiş /

    Devleti göreve çağırıyoruz yeter artık vatan hainleri ya bu ulkeden kovulsun yada idam edilsin

  • Ergün ... 02.05.2020 20:48 / 3 kişi beğenmiş /

    Erdoğan gitsin ülke batsın zihniyeti.... Herşey çooooooooook güzel olacak İSTANBUL LLLLLLLL...

  • Fatih T 02.05.2020 19:18 / 2 kişi beğenmiş /

    ülkedeki pozitif haberler bunları çıldırtıyor ne yapacaklarını şaşırdılar.Arzu ettikleri şeyler ülke batsın, k19 virüs sebebiyle dünyadaki en fazla ölüm ülkemizde olsun, deprem gibi doğal afetlerden bile siyasi hesaplar yapmalarının tek sebebi var Erdoğan gitsin yeterki gitsin!

  • Muhammed 02.05.2020 18:16 / 3 kişi beğenmiş /

    Şu lafları Erdoğana mı söylüyorlar inanamıyorum. Gerçekten bunlarla uğraşmamak lazım. Bu insanlar bile isteye Reisi kötülemek onun hizmetini küçümsemek için vargüçleriyle çalışıyorlar.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla