YASEMİN / 15.03.2023 16:53

Necmettin Nursaçan Hoca'dan sahura özel muhteşem dua!

Ramazan ayının coşkusu, sahur sofralarının heyecanı bu yıl da Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Kanal 7’nin sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetleriyle Sahur Vakti programına Emekli Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Hoca bağlanarak sahura özel dua yaptı.

SIRADAKİ VİDEO
  • E L A Z İ Z 14.04.2021 04:33 / 1 kişi beğenmiş /

    Ey sevgili ilahiyat tarikat cemaat mensupları ne zaman şan şöhret popüler olmak için dönemin şartlarına uygun fetvalar vermekten vazgeçip hakkı hakikatleri savunmaya başlayacaksınız acaba ! . . .

  • Recep 14.04.2021 01:59 / 1 kişi beğenmiş /

    RAHMAN RAHİM ALLAH’IN İSMİYLE VE SİZLERDEN YALNIZCA ZULMEDENLERE İSABET ETMEKLE KALMAYAN BİR FİTNEDEN İTTİKA EDİN VE BİLİN Kİ; ALLAH, AZABI ŞİDDETLİ OLANDIR. 88-8/Enfal-25 İnsanoğlunun Şimdi Yaşadığı tam Enfal 25 Ayetin Tecellisi Vuku bulmş hala boş, boş şeylerle oyalanıorunuz. Açıp Baksanıza KUR’AN’A ALLAH duaları Neden Kabul etmiyorda Müslğnalrın Üzerine AZAP Üzeriğen AZAP Yağdırıyor. KUR’AN’I Arkalrına atmışlar Yalan Üzerine DİN Yaşatıyorlar Mğüslümanlar bir kez Olsun KUR.’AN’A Bakmıyorlar bu yaşadığımız DİN KUR’AN’IN Neresinde diye. Hala reklem gösteriş peşindeler. YA KUR’AN YA HÜSRAN YOK ÜÇÜNCÜ BİR YOL,

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla