YASEMİN / 31.07.2021 17:35

Şarkıcı Gökçe gözyaşlarına boğuldu! Korku dolu anları böyle anlattı

Marmaris'te devam eden orman yangınları çevreye yayılmaya devam ettikçe orada yaşayanlar korku dolu anları sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Bunlardan biri de Gökçe oldu. Şarkıcı Gökçe, Marmaris'te yaşıyor. Pandemi sürecinden beridir Marmaris'e taşınan Gökçe, yangın haberleriyle yaşadıkları korkuyu hayranlarıyla paylaştı. Şarkıcı ayrıca söndürme çalışmaları için canla başla çalışan ekiplere engel olan trafiktekilere seslendi. İşi olmayanın dışarı çıkmaması gerektiğini belirtti. 

SIRADAKİ VİDEO
  • Korkma Yılandan 31.07.2021 21:32 /

    Öyle korkmuş öyle korkmuşki garibim bütün makyajını yapmış, saçları örülmüş, kıyafetler giyilmiş, kameraya yandan hafif poz verilmiş. Öyle bir korku yani bu :)

  • fani 31.07.2021 19:16 / 1 kişi beğenmiş /

    O iki işçi kardeşim ölmeseydi de bu yanaydı

  • xyz 31.07.2021 17:48 /

    Terör sizleri vurunca is ciddiye biniyor degilmi? Teröristlerin kuyrugunu kesmek yetmiyor. Kökünü kazimadikca dahada saldiracaklar. Ülkeyi bogmaya calisiyorlar. Yillardir yanimizda oturan ve sakince bekleyen hücre gibi mahlukatlari uyandirip her köseye saliyorlar. Uyanik olmamiz lazim. Konyadaki olayi da bunun icin kullanmaya calistilar ve muhalefetten destek aldilar. Yine ic karisiklik ve eski yöntemlere Türk-Kürt-Sünni-Alevi-Suriyeli-diger dinler arasi karisiklik deneyecekler. Olaya birde kus bakisi bakmak lazim

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla