YASEMİN / 15.05.2022 15:40

73 kilo veren Ümit Erdim eleştirilere yanıt verdi: Senin haddin değil!

Mide küçültme ameliyatı ile 73 kilo vererek, 142'den 69 kiloya düşen oyuncu Ümit Erdim, takipçileri tarafından devamlı eleştirilere maruz kalıyor. Daha önceleri bir takipçisinin "Eski haline dön, böyle iş bulamazsın" yorumuna yanıt veren Erdim, "Katılıyorum, zaten bulamadım ama bu yüzden de eski halime dönmeye niyetim yok, üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı.Tüm eleştirilere olabildiğinde yanıt vermeye çalışan Erdim, son olarak Sinan Çalışkanoğlu'nun programında içini döktü. 

'Hayat Bilgisi', 'Gönül' ve 'Selena' gibi dizilerde rol alan Ümit Erdim, mide küçültme ameliyatı ile 73 kilo vererek, 142'den 69 kiloya düşmüştü. Bambaşka bir görünüme kavuşan 35 yaşındaki Erdim, sosyal medya hesabında sık sık maruz kaldığı eleştirilere ateş püskürdü.

"HAYATINDA HİÇ 3 BASAMAKLI KİLO GÖRMEMİŞ İNSANLAR"

Başarılı oyuncu ve sunucu Sinan Çalışkanoğlu'nun Kop-Art TV'deki programına konuk olan oyuncu Ümit Erdim, kilo vermesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi. Sinan Çalışkanoğlu'nun "Sosyal medya linçi hepimizin yaşadığı bir şey. Sen de özellikle sağlığın için yaptığın zayıflama operasyonu ile ilgili yorumlar alıyorsun. Bu konudaki linçlenmenle ilgili hiçbir yerde bir şey söylemedin, konuşmak ister misin bununla ilgili?" diye sorunca Ümit Erdim de içini şu ifadelerle döktü:

"Bu genel bir problem. Biri sosyal medyadan sana bakıyor ve 'Bu en biçim olmuş' yazıp anında gönderiyor. Kimse bu devirde kimseye ulaşılmaz demesin. Herkes her yere çok güzel ulaşıyor. Çünkü sen anında bir satır yazıyorsun oraya, benim özel mesaj kutumdan da bahsediyorum. Ben onu okudum, cevap verip vermemek konu değil. Sen bana bunu yaşattın sonuçta ve senin amacın pis bir amaç. Aşağılık bir şey yazıyorsun, belki küfür ediyorsun. Senin hiç haddin olmayan konulara giriyorsun. Ben onu yaşadığımla kalıyorum..."

SIRADAKİ VİDEO
  • onlar şeytan 12.05.2022 19:14 /

    başkan onlar şeytan

  • Osmanlı 12.05.2022 18:50 /

    Hasta gibi oldu. Gerçekten kilolu hali daha sağlıklı sempatikti. Allah cc şifa versin manevi ve fiziki rahatsızlıkları için

  • Devlet adamı 12.05.2022 18:26 /

    Mide ameliyatı olup da 15 yıldan fazla yaşayan var mı acaba? Ümit Erdim bu halin daha iyi. Merak ediyorsan 10 yıldır 135 kiloyum.

  • şişmanım 12.05.2022 17:55 /

    Ümitten iki yaş büyüğüm, şuan benim de kilo problemim var,bir çok kere zayırfladım ve malesef tekrar geri aldım,zayıflayınca benimlede dalga geçtiler kötü eleştiri vs,, ama hayatının uzun bir dönemini kilolu yaşayıp ondan sonra kilo verince insan o kadar mutlu oluyorki, ama çevre bu mutluluğu sana çok görüyor,

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla