YASEMİN / 04.06.2022 11:12

Esra Erol 8 yaşındaki Varol'u buldu! Annesi çiçekle teşekkür etti

'Esra Erol'da' praogramı bugün yine bir ilke imza attı. Ünlü sunucu Esra Erol ve ekibine başvurarak yardım isteyen Burcu Siyahkuş'un yardımına yine Erol koştu. Burcu Hanım, 8 yaşındaki oğlu Varol Kıvılcım'ın eski kocası Volkan Kıvılcım tarafından kaçırıldığını açıkladı. Esra Erol ve ekibi, yürüttüğü çalışmalar sonucu 8 yaşındaki Varol'u buldu ve annesi Burcu Siyahkaş'a kavuşturdu.

Anne Burcu Siyahkaş'ın Esra Erol'a teşekkür etmek için getirdiği çiçekler Erol'u duygulandırdı. Ünlü sunucu o anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu açıklamayı yazdı:

"Ben hep nefes aldıkça umudun da olduğuna inandım, bir çok kez bunun böyle olduğunu hep birlikte izledik.
Burcu annenin oğlunu bulmak için çıkmadığı televizyon haberi kalmamıştı, gazetelerde haber olmuş, sonuç alamamıştı. Tüm umutları tükenmişken ona oğlunu bulacağım sözünü verdim. Bu sözü verirken "Esra Erol'da" programının ekibine ve cok sevgili izleyicilerime güvenmiştim.
Beni haklı çıkardınız, o güzel çocugumuzu bulduk. Burcu anne dün gece oğlunun kokusunu içine çekerek uyudu.
Bu dünyalara değer.
Burcu annenin benim için söylediği o güzel sözleri, ben tüm Esra Erol izleyicileri için söylüyorum: Ülkemizin başına gelen en güzel şey benim izleyicilerim. O çiçekleri sizin adınıza aldım, iyi ki varsınız
Ve unutmayın yalnız değilsiniz."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla