YASEMİN / 07.06.2022 21:05

Ali Kırca yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı!

Siyaset Meydanı ve Ana Haber sunuculuğu ile ekranların vazgeçilmez ismi haline gelen Ali Kırca, uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Peki Ali Kırca kimdir ve kaç yaşında?

Haber sunuculuğu deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ali Kırca uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Ali Kırca, yıllardır ekranlarda yer almıyor. Ünlü sunucu bugün görüntülendi.

Doktor ziyaretinde çekilen bir fotoğrafı paylaşılan Kırca'nın ilerleyen yaşına rağmen çok fazla değişmemesi dikkatlerden kaçmadı. Bir dönem TRT Washington temsilcisi olarak da görev yapan Kırca, daha sonra İnter Star’a geçti. 42 yaşına geldiğinde “Kırkıncı Paralel” programını Washington ve New York’ta hazırlayıp sunan Kırca, Türkiye’ye döndü.

 

 

SIRADAKİ VİDEO
  • ben 07.06.2022 22:59 /

    memleketi dizayn etmek isteyen kirli mendillerden biri.

  • Çarıklı Apoletsiz 07.06.2022 22:43 /

    Ali Kırca çalışırken hiç bir şekilde ülkenin ve milletin menfaatlerini dikkate almadı. Seçilmiş muhafazakar hükümetleri çalıştırmamak için var gücüyle çalıştı, ülkeye de büyük zararlar verdi. İşi gücü dindar kesimle uğraşmaktı. Dayandığı yerleri yağlayıp durdu. Her halde kendi parmağını da epeyce yalamıştır. Ama artık avucunu yalamakla yetinmek zorunda. Sevmiyoruz, hayrla yad etmeyeceğiz. Şunu da duysun: Kızlarımız okula başı örtülü gidiyor. Kuran kursları açık, öğrenci yetiştiriyor.

  • Misafir 07.06.2022 21:42 /

    Bir zamanların meşhur "düğme basıcı"sı. Allah aşkına şu tiplerden "başarılı sunucu", "vazgeçilmez isim" falan diye bahsetmeyin. 28 Şubat öncesi, sırası ve sonrası müslümanların amansız düşmanı olan birisi bu siteyi takip eden birisi için "vazgeçilmez isim" falan olamaz. Editörler lütfen kelimelerinizi uygun seçiniz.

  • Oaman 07.06.2022 21:32 /

    28 Şubat dönemini medya ayagını reha muhtar gülgün feyman ve ali kırca birlikte yönettiler. İki yakaları bir araya gelmesin.

  • tepki 07.06.2022 21:26 /

    kader kurbani o zaman sapik ilan edilmis olsa su an ayni seyi yapsa kahraman ilan edilir idi yanlis zamanlama olmus su an sayisiz koca kari kim kime denk gelir ise bazen kari koca tv habere cikar yapsin ne olacak ne kadar cok yapar ise o kadar iyi der gurur duyar yani su an yapsa idi halk kahrami olur idi

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla