YASEMİN / 28.06.2022 17:32

Mehmet Bozdağ'dan milyonları ağlatan Cüneyt Arkın paylaşımı!

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde yer alan Cüneyt Arkın'ın set görüntülerini paylaşan Mehmet Bozdağ milyonları ağlattı. Arkın'ın pandeminin zor koşullarında çekimlere katılma taleplerini olumlu karşıladığını söyleyen Bozdağ, usta ismin efsanevi oyunculuğunu ortaya koydu.

Osmanlı Devleti'nin kurulmasında etkili olan isimlerden biri olan Aksakallılar Lideri'ni oynayan Arkın, dizinin bir kaç bölümünde yer aldı. Burak Özçivit'le beraber oynayan Arkın için özel ekip kurduklarını belirten Bozdağ, o anları bu sözlerle paylaştı:

"Pandeminin en zor günlerinde setlere cesur bir dönüş yaptı. Onun için özel ekip kurmuştuk. Koca çınar ustalığını bir kez daha konuşturmuştu. Birlikte yol yürümekten, hasbihal edebilmekten şeref duyduk."

MİLYONLARI AĞLATAN KAPANIŞ!

Türk sinemasının yıldızı Cüneyt Arkın önceki akşam tedavi gördüğü hastanede kalbinin durması akabinde hayatını kaybetti. Geri hafızalara kazınan replikleri tiplemeleri ve projeleri kaldı...

SIRADAKİ VİDEO
  • Süleyman öğünmez 28.06.2022 21:01 /

    ALLAHIM rahmetiyle muamele etsin Türk sinemasına büyük emeği olan arabeskin babası gibi yeşil çamın babası üstadı

  • zorbey 28.06.2022 19:55 /

    diyecek birsey bulamiyorum.iyikide vardin cüneyit abi,seni genarasyon olarak yasadim yasadik,dik dogdun dimdik allahin rahmetine ulastin,bizler senden raziydik allahta senden razi olsun,ülkemin basi saolsun

  • Hanefı avcı 28.06.2022 19:42 /

    Turk sınemasını kurtaran adamdır cuneyt arkın onu her kesım den halk tanır salon fılmlerıyle tarıhı fılmlerde polısıye , savas , karate, sosyal ıcerıklı fılmde bazende fılozof .

  • HARPUTLU 28.06.2022 19:37 /

    Allah gani gani rahmet eylesin haytandik sana Cuneyt abimiz

  • Altan 28.06.2022 19:36 /

    Ilk defa bir sanatci icin gözumden yas geldi ailemden birini kaybetmisim gibi uzuldum senin filmlerinle buyuduk seni hic unutmayacagim cocuklugumun idolu Malkocoglu.Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun insaallah.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla