YASEMİN / 21.07.2022 16:11

Ferhat Göçer'den herkesi şoke eden "şiddet" itirafı!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer geçtiğimiz akşam Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı. Asıl mesleği doktorluk olan Göçer, sahnede sağlık çalışanlarına destek vermeyi ihmal etmedi. Konuşmasında itiraflarda bulunan Göçer, kendisinin de şiddet gördüğünü açıkladı. 

SAĞLIKÇIYA UZANAN ELLER KIRILSIN!

Ünlü şarkıcı bir zamanlar doktorken sağlık çalışanlarının gördüğü şiddeti bildiğini belirterek, desteğini eksik etmezken sahnede "Ben de zamanında çok dayak yedim. O günleri tabi ki unutamam... Sağlık sistemindeki güvenlik problemlerini en kısa sürede çözümleyerek hem hasta hem hekim açısından idari hizmetleri en üst kaliteye çıkartmak gerekiyor. Bütün sağlıkçı arkadaşlarımı sevgiyle saygıyla selamlıyorum...Tabi ki sağlıkçıya uzanan eller kırılsın" ifadeleriyle devam etti. Sahnede ayakta alkışlanan başarılı şarkıcı, sevenleriyle sahnede yaklaşık iki saati birlikte geçirdi.

SIRADAKİ VİDEO
  • kadir 22.07.2022 10:37 /

    saglikciya siddet olmasin elbet birde ama si var saglikcilarda hasta yakinlarini bilgilendirsin hasta aykini hastasina ne oldugunu bilmek istiyor hasta yakinina yeterli bilgi verilmediginde cileden cikiyor hasta yakinina gore hastasi olumcul vaziyette degil oldu haberini verirken detayli bilgi verilse belki cileden cikmayacak yeterli bilgi verilmedigi icin ihmal veya kasit dusuncesi onlari saldirgan yapiyor saglikcilar halk a yuksekten bakmayi birakin halkla ic ice olun yeterli bilgi verin kimseyi delirtmeyin.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla