YASEMİN / 28.07.2022 17:37

İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara'dan dava darbesi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses bir süredir yaşadıkları aile kriziyle gündeme geliyor. Birbirlerini karşılıklı suçlayan ve son olarak mahkemeye giden ikilinin arasına bir yeni isim daha katıldı. Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara, kendisine 'Kara Peçeli' ve 'büyücü' diyen ünlü şarkıcıya dava açtı. 

AKLI DENGESİ YERİNDE DEĞİL!

Oğlunu "Ben vurulduğumda, şirketin kasasını boşalttı" diyerek ihanetle suçlayan Tatlıses, aynı zamanda eski eşi Adalet Sara'nın da kendisine büyü yaptığını iddia etmişti. Aile içerisindeki kriz büyürken Ahmet Tatlıses, babası için "Akıl sağlığından şüphe ediyorum" ifadelerini kullanmış ve vasilik davası açmıştı. Bunun üzerine taşınmaz varlıklarına şerh konulan İbrahim Tatlıses resmen çileden çıktı ve oğluna düşman kesildi.

SIRADAKİ VİDEO
  • Hakan 29.07.2022 02:51 /

    Para için rezillik diz boyu 7kadın 7 çocuk hepsi açsınlar o zaman

  • Mustafa 28.07.2022 22:51 /

    Eee,Tatlıses,Zamanında yediğin HURMALAR,zamanı gelince seni de TIRMALAR.Kimbilir yaldızlı ve Yıldızlı günlerinde kaç ocak söndürdün.Allah bu dünyada böyle çıkartıyor.Yarattığı kullarından.Acaba bazılarına İBRET olur mu?

  • temel 28.07.2022 22:07 /

    bunlarin hepsi manyakmi buyu seytan cin hayalet ile ograsiyorlar zaten diger taraf da kesin bol bol bol var kakafyi yemisler

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla