YASEMİN / 08.08.2022 14:24

Kız istemede gergin anlar! Oğlunun tuzlu kahve içmesi engelleyen kaynana

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda isteme sırasında oğlunun tuzlu kahve içmesini istemeyen anne gündem oldu. Gelin adayının hevesle hazırladığı tuzlu kahve geleneğin kabul etmeyen damadın annesi gerginliğe neden oldu. Oğlunun midesini bozacağını düşünen anne "Bunlar benin sabrımı zorluyor" şeklinde çıkış yaptı.

TUZLU KAHVE OLAY OLDU!

Ağzına lokum alması gerektiğini söyleyen annenin o tavrı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Kullanıcıların çoğu eleştirel yorumlarda bulundu. "Kızın en güzel gününü neden bahvediyorsun?" "Oğlunu al da evine götür" " Gelenekleri bozma" 

SIRADAKİ VİDEO
  • Nilay 09.08.2022 08:37 / 4 kişi beğenmiş /

    Çok saçma koymayın tuz bal şeker biber,yapın adam gibi kahveyi kızlarıma asla yaptırmadım, bir şey olsa günah degilmi.gelenek değil ALLAH'IN emri önemli ona uysunlar

  • Ahmet 08.08.2022 16:35 / 3 kişi beğenmiş /

    Arkadaş ananelerimizi bilmiyoruz. Tuzlu kahve kızın gönlünün başkasında olduğu anlamına gelir. Damat adayından hoşlanıyorsa cilveli kahve denilen içerisine badem fındık gibi kuruyemişler eklenen kahve ikram edilir. Bilmeyenlere duyurulur.

  • Osmanlı 08.08.2022 16:27 / 1 kişi beğenmiş /

    Kusura bakmayın da gelenek adı altında damada yapılan iş şu; "Evlendin artık ağzının tadı tuzu kalmayacak acı bir evliliğin olacak." diyorlar sanki bu nasıl bir gelenek anlamış değilim yazık ya böyle bir günde Hindistan'da Düğün günü damat, kayınvalidesi tarafından karşılanıyor. Damadın ayakları yıkandıktan sonra, kendisine bal ve süt ikram ediliyor.Afrikada ise;Kıtanın bazı bölgelerinde damat adayı kızı ailesinden istedikten sonra kızın ailesi teklifi kabul ederse kızlarına para ve fıstık verir. Gelin adayı, fıstığı önce damatla bölüşür. Daha sonra çiftin birleşmesine yardımcı olan kişilere de bir parça fıstık verilir.

  • Ergül 08.08.2022 16:25 / 2 kişi beğenmiş /

    Geleneğimiz batsın.Sagliga aykırı gelenek .

  • Türk oğlu Türk 08.08.2022 15:47 / 2 kişi beğenmiş /

    Bu ne biçim gelenek bas tuzu gelenek Kagasında damadın yumurta kır un dök gelenek Mahallenin gençleri damadın babasının parasını alsın soysun gelenek sanki kızı onlar büyüttü

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla