YASEMİN / 25.09.2022 11:50

4 aylık ikiz hamile olan Fahriye Evcen Karan'ı ihmal etmiyor!

 Evliliklerini Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran Özçivit ailesi, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 4 aylık hamile olan Fahriye Evcen'in bu hamileliği biraz daha ağır geçtiğini söylemişti. Ancak Fahriye Evcen son olarak oğlu Karan ile ev hallerini paylaştı. Güzel oyuncunun oğlu Karan ile eğlenceli halleri sosyal medyada ilgi odağı oldu.

SIRADAKİ VİDEO
  • Sevmek 26.09.2022 11:43 /

    Ayrıca sunuda iletmek isterim kaana hamileyken edeli fotoğrafları vardı ve halk ile paylaştı bırde bazılarına bakın çıplak karınlarla cekilenleri bakın Fahriye her ne giyerse edepli hareket ve tavırları var cok seviyoruz onu bir bebek denmiş ikizi olacakmış ne güzel saglıklı sıhatli doğum olup sağlıklı sıhatli bebisler ini kucaklarina almak nasıp etsin. İnşallah Reklamlarda bol bol görürüz fahriyenin rakamları içimizi acıyor zevke bakıyoruz. sevgi ile kalin.

  • Sevmek 26.09.2022 11:36 / 1 kişi beğenmiş /

    Ne kadar saçma sapan yorum yapıyorsunuz gayet güzel evlilikleri olan çiftler burak evine bağlı Fahriye çok güzel herseyden evvel hanim kibar niye güzel kadınlara baksın kocası yani şu insanlar böyle saçma sapan yorum yapınca çok sinir oluyorum onlar gençler daha çok öğrencileri şeyler var zamanı geldimi olgunlasirlar kimse dört dörtlük deyil yuva aile olmak emek ister fedakarlık ister ve en önemlisi saygı ister onlardada var mutlulukları daim olsun inşallah Amin.

  • Adaletin 25.09.2022 16:41 / 1 kişi beğenmiş /

    Hani yalan haber di ikiz bebek deyil tek bir erkek çocuğu olacak diye yazıldı? Fahriyeyin Burakla bir problemi var diye herkes düşünüyor çünkü devamlı Kocasinla fotosop fotoğrafları gönderiyor .Burak kadınları çok seviyor ve biz devamlı deyisik kızlarla fotoğrafları görüyoruz ama karısınla yok?? Dışarda arıyor mutluluyu diye dusunuyoruz

  • Asım 25.09.2022 11:53 /

    Hicb bisey yapmadan para kazanan gezici sozde sanatci bunlar

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla