YASEMİN / 01.12.2022 16:40

Podyumda elektrik çarpan mankenin zor anları! Herkesi korkutan dakikalar...

Podyum kazaları mankenlerin sık sık rastladığı bir durumdur. Kimi zaman hafif durumlarla atlatılan kazalar, kimi zaman mankenleri dönüşü olmayan durumların içerisine sokabilmektedir. Meksika'daki güzellik yarışmasında podyuma çıkan mankenin yaşadığı zor anlar da hem mankenin yaralanmasına sebep oldu hem büyük korku yarattı.

PODYUMDA ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI!

Meksika'da düzenlenen Senorita Sahuayo 2022 Güzellik Yarışması'nda ikinci olan ve konuşma yapmak için sahneye çıkan 22 yaşındaki Andrea Granados Victor mikrofonu eline aldığı sırada büyük bir kaza yaşadı. Mikrafondan gelen elektrik akımına kapılan yarışmacı çığlıklar içerisinde kendini yere attı. Elindeki mikrafonu bırakmaya çalışan 22 yaşındaki yarışmacı uzun uğraşların sonunda mikrofonu elinden yere düşürmeyi başardı. Çevredekilerin yardımıyla ayağa kaldırılan genç kadın kendine geldikten sonra tekrar sahneye çıkarak "Resmen şarj oldum. Hepinize teşekkür ederim. İyiyim" açıklamasını yaptı.

ELEKTRİK AKIMININ SEBEBİ BELLİ OLDU

Yaşadığı talihsiz kazadan sonra muayene olmak için hastaneye giden yarışmacının elinde oluşan yarık tedavi edildi. Elektrik akımının sebebinin ise, yarışmanın açık havada gerçekleştirildiği ve mankenin ayaklarının çıplak olmasından kaynaklanmış olabileceği ifade edildi.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla