YASEMİN / 07.02.2023 14:38

Ece Üner fırsatçılara tepki gösterdi! "Çöken ahlakla da mücadele etmeliyiz"

Deprem sonrası fırsatçılık yaparak depremzedelerin ihtiyacı olan ürünleri fahiş fiyatlara satanlara bir tepki de ünlü sunucu ve spiker Ece Üner'den geldi. Üner canlı yayında deprem sonrası bilgileri paylaşırken, fırsattan istifade eden fırsatçılara da tepkisini gösterdi.

"ÇÖKEN AHLAKLA DA MÜCADELE ETMELİYİZ"

10 ili etkileyen 7,7'lik büyük depremin ardından yaşam savaşı veren depremzedeler soğuk hava şartlarının yanında fırsatçılarla da mücadele ediyorlar. Bu zor günlerde en önemli ihtiyaç malzemeleri olan battaniye ve benzeri ürünlerin fiyatında yaşanan artışa tepki gösteren Ece Üner de  canlı yayında "Battaniye ve yardım malzemesi fiyatları uçuşa geçmiş artış varmış. Maalesef bunları dile getirmek gerekiyor. Sadece çöken binalarla değil, çöken ahlakla da mücadele etmek durumunda kalmayalım. Lütfen bir depremde daha fırsatçılara geçit vermeyelim" ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Ankara 10.02.2023 11:06 /

    Okullarda Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersleri seçmeli ders ve o da haftada sadece bir ders olursa çocuk kimden öğrenecek bu bilgileri? Laiklik, çağdaşlık adı altında her türlü edepsizlik alenen yapılıyorken biz evlatlarımıza Islâm'ın edep ve kurallarını nasıl vereceğiz? Kâfire sözüm yok ama Elhamdülillah Müslümanım diyen biri kendi çocuğunun yaptığı edepsizliklerden ve ahlaksizliklardan sorumludur.

  • Yilmaz 07.02.2023 16:53 /

    Ahlak zaten çoktan çöktüğü için bugün bu acıları yaşıyoruz.

  • Mutlu 07.02.2023 15:20 /

    Çoook doğru. Çöken binalardan daha fazla çöken ahlakla mücadele gerekir. Ahlak deyince rahatsız olanlar bilsin ki ahlaksız bir millet ne işini sağlam yapar ne yardımlaşır, kaos ister anarşist olur, nizamı bozar işleri daha da zorlaştırır. Deprem bölgesine giden battaniyelerden, kabanlardan, çadırlardan yalan söyleyerek ihtiyacından fazla alan kişiye ne söyleyelim. Söz bulamıyoruz.

  • yigido58 07.02.2023 14:52 /

    yüregine saglık ece hanım

  • kçn 07.02.2023 14:48 /

    bu bir seferberlik halidir bu battaniyeleri bedelsiz depremzedelere ulaştırmalıyız onların zor zamanlarında yanında olmalıyız inanın ALLAH huzurunda yapılan her iyiliğin karşılığı vardır

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla