YASEMİN / 26.03.2023 12:11

Uğur Aslan 6 Şubat depreminin acısını gözyaşları içinde anlattı! "Kelimelere dökemiyorum"

6 Şubat 2023'de merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem çok sayıda can kaybına sebep oldu. Milyonlarca insan ailesini kaybederken bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Uğur Aslan oldu. Sarsıcı depremlerde 11 yakını kaybeden Aslan, yer aldığı Şarkılar Bizi Söyler adlı programda gözyaşları içerisinde 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlattı.

"KELİMELERE DÖKEMİYORUM"

Depremde kaybedilenlerin anıldığı Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konuklarından biri depremde 11 yakınını kaybeden Uğur Aslan oldu. Ünlü oyuncu deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı. Depremi 04:30'da öğrendiğini söyleyen oyuncu, Bulgaristan'da tır şoförlüğü yapan yeğeninin kendisini aradığını ve 'Amca bekle beraber gidelim' dediğini sonrasında hemen yeğeninin İstanbul'a geldiğini ve Hatay'a gittiklerini söylerken sözlerine şöyle devam etti: "Hatay'a bir gittik yer yer gitmiş. Benim abim enkaz altında, onun abisi enkaz altında. İnsan ne yapacağını bilemiyor. Çok değişik bir duygu. Kelimelere dökemiyorum"

SIRADAKİ VİDEO
  • KESKİN 26.03.2023 13:28 /

    BU PROĞRAMI İZLEDİM , evet deprem ÇOK CAN ALDI YÜRKLERİMİZ YANDI ,AMA ŞARKI TÜRKÜ İLE ANILMAZ RABBİM YAKINLARINA SABIR VERSİN ,,OYSA BİR FATİHA BİR YASİN VEYA DUALAR EDİLMESİ GERKİRDİ DERİM ,YANLIŞMIYIM BUNCA İNSANIMIZA DUALAR GEREK ALLAH RAHMET EYLESİN RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN ,RABBİM BİRDAHA BÖYLE AFET FELAKET YAŞATMASIN.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla