YASEMİN / 15.05.2023 17:28

5 aylık hamile olan Ak Parti seçmenine darp girişimi! Uğur Işılak dinlediği gerekçesiyle...

Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca vatandaş, yüzyılın en önemli seçimlerinde yeni Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekillerini belirlemek üzere önceki gün sandık başına koştu. Oy verme işlemlerinin son bulmasının ardından bazı vatandaşlar, sokaklara dökülürken iki vatandaş arasında yaşanan korkunç olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

5 aylık hamile eşi ve 18 aylık çocuğuyla şahsi aracında Uğur Işılak'a ait bir parçayı dinleyen bir vatandaş, şarkı seçiminden dolayı darp edilmeye çalışıldı. Yaşananları anbean sosyal medya hesabından paylaşan mağdur vatandaş, "Uğur Işılak dinlediğim için araçta 18 aylık kızım ve 5 aylık hamile eşim varken araca bira şişeleri ile saldırdılar. Küfürler, hakaretler ve tehditlerde bulundular. Lütfen sesimin çıkmasına yardım edin" diyerek çağrıda bulundu.

Videoda yer alan görüntülerde ise alkol alan şahsın, aileyi durdurduğu ve küfürler savurarak "Polisi de ara ne olacak" şeklinde çıkıştığı telefon kamerasına yansıdı. 5 aylık hamile eşin ise o anda eşine ağlayarak "Haklı olduğun halde haksız duruma düşme. Çocuğumuzu düşün. Elini ayağını öpeyim." diyerek akıttığı gözyaşları sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. Ak Parti seçmeni oldukları gerekçesiyle hem hakaret hem de şiddete maruz kalan çiftin yaşadığı korkunç anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

SIRADAKİ VİDEO
  • H.k 16.05.2023 11:44 /

    Terbiyesiz ahlaksizlar.birde basa gelseniz neler yapacaksiniz.Allah firsat vermesin

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla