YASEMİN / 25.05.2023 10:48

Kıvanç Tatlıtuğ o soruları yanıtsız bıraktı! "Sonra konuşuruz..."

Geçtiğimiz akşam Baltalimanı'nda bir balıkçıdan çıkarken görüntülen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ objektiflere takıldı. Yakın arkadaşı olarak bilinen Kıvanç Kasabalı ile akşam üstü 5'te geldikleri mekandan 6 saat sonra çıkan ünlü oyuncu çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

"DAHA SONRA KONUŞALIM"

Şimdilerde yer aldığı "Aile" dizisindeki Aslan Soykan karakteri ile gündemden düşmeyen başarılı oyuncu muhabirlerden gelen "Gerek dijitalde olsun gerek televizyonda olsun muhteşem işleriniz var, ne düşünüyorsunuz bu konuda?" sorusuna "Keyfimiz yerinde, daha sonra konuşalım olur mu?" yanıtını verirken "Aile dizisi hakkında konuşalım mı?" sorusuna yine "Daha sonra konuşalım" demekle yetindi.

SIRADAKİ VİDEO
  • Duygusal Zombi 25.05.2023 11:16 /

    Bazı ünlenenler vardır. Belirli fiziksel özellikleriyle ve belli kesimin gözünde değerlenmiş, varlıklarını bir saatten sonra lütuf gibi görmeye başlayan dünyanın merkezi olduğu inancına kapılan sığ kişilikler. Bir tanesi Aleyna Tilki diye bir şarkıcı mesela. Kıvanç Tatlıtuğ'u tanımıyorum. Bir dizisini seyretmiş değilim. Ama hanımların nezdinde popüler olması kendisini yapımcılar için cazip kılıyor. Neticede bu işten para kazanıyor. Bu yüzden benim için renksiz, anlamsız, verdiği intiba ile yetersiz ama popüler bir şahıs. Değerini yine kendi belirleyecek.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla