YASEMİN / 26.05.2023 12:11

Tuğba Ekinci'den skandal sözler! "Fakirler gelmesin..."

Snob Magazin'in özel haberine göre; geçtiğimiz günlerde köpeği ile birlikte Şişli'de görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Ekinci'nin sosyal medyada paylaşılan o sözleri büyük tepki topladı.

AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Çalışmalarından bahseden ünlü şarkıcı, "Son dönemde bazı sanatçıların sahne fiyatları için 1-2 milyon TL arası istemesi" hakkında yaptığı "Gayet iyi oldu, bedavaya eğlence yok. Görüyorsunuz hayat pahalılığını, ne alaka? Ona göre eğlence var. Kadın var, bar var ve eğlence var. Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler gelsin. Fakirleri içeri almıyoruz. Fiyatlar normal, daha da pahalı olması gerekiyor" açıklamasıyla gündeme adeta bomba gibi düştü.

SIRADAKİ VİDEO
  • FASFAKİR SALİH 27.05.2023 11:11 /

    Al işte sorsan buna sanatçı derler sanatçı müsveddesi.toplum olarak kutuplaşmaya çalısan ve sınıf ayrımı yapan bu densizi protesto etmek lazım hiç kimse gitmesin bu yatım akıllının programlarına anlasın neyin ne olduğunu.biz şımartıyoruz bizim sayemizde bir halt oluyolar sonra biz fakirleri beğenmiyolar.fakirlerin eğlenmesi yasak fakir eğlenemez zaten.

  • ihtiyar 26.05.2023 20:17 /

    gözünüzü toprak doyursun

  • MiSaFiR 26.05.2023 14:04 /

    Fakir olan kişi, istese de gidemez zaten !!! Ama açıklamasında dikkat çeken ifade : PARASI OLANA eğlence var, bar var, KADIN VAR demiş... Fiiliyatta gerçekleri inkâr edemeyiz, fakat bu ifadenin bir KADIN tarafından DİLE GETİRİLMESİ ÇOK İLGİNÇ GELDİ !!!

  • Adnan Polatcan 26.05.2023 13:35 /

    Bence doğru... bu tür etkinliklere özel vergi uygulansın, bu sanatcıların devlete millete bir "faydası" olur. Bence bu verginin esas faydası başka açıdan olur. Saygılar

  • misafir 26.05.2023 12:49 /

    İşte modern denilen yobazlık. İşleri güçleri kadın köle gibi pazarlama ve eğlence. Söze gelince de kadın hakları da kadın hakları.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla