YASEMİN / 31.05.2023 15:23

Demet Akalın, Kocaelispor’un yönetimine girmek istedi! "Seneye ben şampiyon yaptığımda gelirsin"

Kocaelispor’un kutlamalarına katılamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getiren ünlü sanatçı Demet Akalın’ı, kulübün kadın başkan adayı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Seneye ben şampiyon yaptığımda gelirsin" sözleriyle teselli etti. Akalın, ayrıca yönetime de girmek istedi.

"BENİ DE YÖNETİME ALSANA"

Hafta sonu olağan seçimli mali genel kurul yapacak olan Kocaelispor’un sürpriz başkan adayı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın yönetim kurulu başkanı olduğu firmasının kutlama gecesinde ünlü sanatçı Demet Akalın ile aralarında ilginç diyaloglar yaşandı. Nefise Karatay’ın sunuculuk yaptığı, Canan Enderson ve Ahmet Şerif İzgören gibi tanınmış isimlerin de katıldığı gecede Kocaelili Demet Akalın, konser vermek için sahneye çıktı. Kocaelispor camiasının tanınmış isimlerinden Mehmet Açık, üzerinde ünlü sanatçısının isminin yazılı olduğu 41 numaralı Kocaelispor forması hediye etti. Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamalarına katılamadığı için üzüntüsünü dile getiren Akalın, "Şampiyonluk kutlamalarına katılamadım, Avustralya’daydım. Yoksa gelmez miydim?" dedi.
Organizasyonun ev sahibi Evrim Kırmızıtaş Başaran ise araya girerek, "Ben Kocaelispor’un başkan adayıyım. Seneye takımı ben şampiyon yapacağım. Ona gelirsin" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Akalın, "Beni de yönetime alsana" diye konuştu.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla