YASEMİN / 06.06.2023 16:18

Burak Yılmaz futbolu bıraktığını işte böyle açıkladı! "İçime sinmedi"

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayırdığını duyuran eski futbolcu Burak Yılmaz, futbol kariyerini de sonlandırdığını yaptığı basın açıklamasında duyurdu. Hakkında çıkan iddialara da yanıt veren Yılmaz, kariyeri boyunca yer aldığı takımlar hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

"İÇİME SİNMEDİ"

Profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladığını duyuran Yılmaz yaptığı açıklamada "Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz. Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmeyi ama kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO
  • rizeli 06.06.2023 16:39 /

    bırazdaha bakımlı atletık işim futbol deseydınız olurdunuz o ozendıgınız futbolcular boyle yapıyor ısım futbol deyıp oynuyorlar hem mıllı takımları ıcın hemde gıttıklerı her kulup ıcın TÜRK FUTBOLUNDA malesef 27 uzerıne donen futbolcu bıtıyor magasın medya ıdı derken futbol hayatını mafedıyor

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla