YASEMİN / 08.06.2023 16:05

Dilan Polat'tan 60 bin TL'lik pasta isyanı! Eşinin doğum günü için...

Eşinin kendisine yaptığı sürprizleri sık sık sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündem olan fenomen Dilan Polat şimdi de doğum günü pastasıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eşinin doğum günü için bir organizasyon düzenleyen ve eşine sürpriz bir pasta hazırlatmak isteyen Polat, pastayı görünce adeta isyan etti.

60 BİN TL'LİK PASTA HAYAL KIRIKLIĞNA UĞRATTI!

Eşi ve kendisinin figürünü pasta yaptırmak isteyen fenomen, sosyal medyadan bulduğu pastacılık ile uğraşan bir hesaba 60 bin TL'lik pasta siparişinde bulundu. Polat gelen pastayı görünce hayal kırıklığına uğradı. Pastaları ve eşinin pastayı gördüğü andaki tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan Polat, o anlara "Ay ben de şok oldum da bak asla belli etmiyorum, eşimi sakinleştiriyorum. Pasta yapan hanımefendi harikaydınız. Gerçekten 60 bin TL ederi vardı cidden sağ olun. Neyse susuyorum, kimseyi üzmek istemem" notunu düştü.

"DOLMAK İSTEMİYORUM, GAZA GETİRMEYİN BENİ"

Sonrasında konuyla ilgili bir video çeken Polat yaşadığı olayı şu ifadelerle anlattı:

"Sakın beni doldurmayın anında gaza geliyorum. O pastalara tam olarak 60 bin TL ödedim. Kara koca olarak pasta da bizi ayırması neyse... O pastanın ne Engin'le ne de benimle alakası yok. Benim pastayı yapmasını istediğim hanımefendi normalde bina falan yapıyor ve çok başarılıydı. Kendimizi 10 gün önce zar zor araya sıkıştırmıştık. Böyle bir şey beklemiyordum, pasta geldiğinde şoka girdim. O özel günü mahvetmek istemedim, sustum. Engin de kendi figürümüzü kesme fikrinden hoşlanmadı. Ama gerçekten herkes siz çok güldü. Susuyorsam ben de iş yaptığım ve sizi üzmemek için..."

SIRADAKİ VİDEO
  • Hasan 08.06.2023 16:23 /

    Asıl sorun 1 pastaya 60 bin TL verilmesi.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla