YASEMİN / 09.06.2023 09:35

Ayça Bingöl'den yıllar sonra gelen açıklama! Babasının cenazesine neden katılmadı?

"Süper Baba, Tatlı Kaçıklar, Kınalı Kar, Küçük Kadınlar, Bez Bebek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kardeş Çocukları" gibi başarılı yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ayça Bingöl, geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati adlı programın konuğu oldu. Şimdilerde Yürek Çıkmazı adlı dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan Bingöl, yıllar sonra merak edilen o soruyu yanıtladı.

YILLAR SONRA GELEN AÇIKLAMA!

2016 yılında babasını kaybeden ünlü oyuncu cenaze törenine katılmayarak kafalarda soru işareti bırakmıştı. Bingöl yıllar sonra bu soruya açıklık getirdi ve açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Karnımda 2 bebek varken çok acayip bir karar vermek zorunda kaldım... Benim hamileliğim çok riskliydi, hastanede yatıyordum, hiç kalkmadan, kıpırdamadan yatmam gerekiyordu, 13 hafta yattım hastanede. Babam hastaydı, ben hastanedeyken yoğun bakıma alınmış ve vefat etti. Doktorum 'cenazeye gitmene izin veremem ama, gideceğim diyorsan gidersin tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz. Baban da gitti. Ne yapacaksın?' dedi. Film gibi ama gerçek. Bir saniye bile düşünmeden karar verdim ve gitmedim. Babamın da asla tasvip etmeyeceğine o kadar eminim ki bu durumla ilgili hiçbir suçluluk ve yük taşımıyorum. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Burada enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak... Oradan kalan şey hüzün. O da sadece vedalaşamama hüznü. Onu da bir şekilde hallediyorsun. 

 

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla