YASEMİN / 09.06.2023 15:07

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrasında yaşadığı acıyı anlattı: "Eksik yaşanıyor..."

Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan ünlü şarkıcı Alişan, 2021 yılında koronavirüs sebebiyle kaybettiği Selçuk Tektaş'ın vefatıyla ilgili konuştu. Yaşadığı büyük acıyla yıkılan ve zar zor toparlanan Alişan hissetiği acıyı ilk kez paylaştı.

YAŞADIĞI BÜYÜK ACIYI ANLATTI!

Kardeşinin vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü şarkıcı "Bir daha hiç şarkı söyleyemeyeceğimi zannediyordum. Ama Allah demek ki öyle bir sabır veriyor ki insana, hani hep insan düşünür ya karşısındakine söylerler; bu sevgilisi olur, karısı olur, annesi, kardeşi veya babası olur 'seni çok seviyorum, sensiz nefes alamam, sensiz yaşayamam' falan diyorlar ya, yaşanıyor ama eksik yaşanıyor, yarım yaşanıyor." ifadelerini kullanarak yaşadığı acıyı anlattı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Ayla 01.07.2023 07:44 /

    Coook doğru yara derinleşiyor üstü hafif kapanır gibi oluyor ama her an hatırında ,o acıyla yaşamayı eksik olduğunu zorunlu kabuleniyorsun ALLAH c.csabrini veriyor ama Asla unutamıyorum kardes buuu kızarsın darilirsin ama hiç şüphe etmeden gider darilirsin sarılır herşeyi coook ozleniyor yaşayan bilir ALLAH'im tüm olulerimize kabir rahatlığı bizlere de rahmetiyle Sabri celil indirsin

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla