YASEMİN / 10.06.2023 13:24

Yeteneksizsiniz Amerika'da muhteşem performans! Görme engelli başörtülü kız damga vurdu

Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu Yeteneksizsiniz Amerika'da görme engelli başörtülü bir kızın performansı ağızları açık bıraktı. Endonezyalı Müslüman Putri Ariani tüm salona enerji saçtı. 17 yaşındaki genç yarışmacı piyano başında sergilediği tüm hüneriyle herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan bu yetenek, "Dünyayı, güzellikler, iyilik ve doğru kullanılan yetenek kurtaracak" şeklinde paylaşıldı.

TÜM SALON AYAKTA ALKIŞLADI!

Hem enstrüman yeteneğiyle hem de sesiyle tüm salonu ayağa kaldıran genç kızın seslendirdiği eserle herkesi gözyaşlarına boğduğu görüldü. Başörtülü genç kızın dünyada televizyonlarında yangı uyandıran performansına doyum olmadı. Jüri üyeleri kızın yanına gidip tebrik ederken seyircilerin bir başka eser isteğini yarışmacı geri çevirmedi. Genç yetenek, İngiliz Müzik grubu Blue'nun 'Sorry Seems To Be The Hardest Word' şarkısına kendi yorumunu kattı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Kadir 13.06.2023 19:28 /

    Resmen ağladım süper bir sesi var

  • Suna 11.06.2023 18:08 / 1 kişi beğenmiş /

    İnşaallah nice hidayetlere vesile olur

  • İsmail 10.06.2023 15:10 /

    Bu güzellik ve başarı karşısında, hislenmemek imkansız yaşamın da her daim başarılar olsun... ABD lilere kafir deriz de, şu olay bizde yaşansa idi niye İlahi okumuyor diye...

  • mert 10.06.2023 13:34 / 1 kişi beğenmiş /

    baş örtüsüne ihaneti işkenceyi zulmü eskiden kafirler yapıyordu şimdinin müslümanları süslümanları zulüm yapıyor

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla