YASEMİN / 13.04.2024 10:03

Sosyal medya buz kesti! Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur birbirlerine girdiler

Son zamanlarda özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur sosyal medya üzerinden birbirlerine girdiler. 

Muhammet Aydın ile tanıştıktan kısa bir sonra nikah masasına oturan ve ikinci çocuğuna 7 aylık hamile olan Tuğçe Tayfur'un evlendikten sonra babasıyla arasının açıldığı ve ikilinin görüşmediği iddia edilmişti. Gözlerden uzak bir hayat süren ve kızının düğününe dahi gitmeyen usta sanatçı Ferdi Tayfur, sosyal medyada isim vermeden kızını hedef aldı. Usta sanatçı, kızı Tuğçe Aydın'ın menajeri Şirin Gözalıcı ile kavga etmesine tepki göstererek "Sevgili dostlar; zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?" şeklinde kafa karıştıran bir paylaşımda bulundu. 

"BENİM MUHATABIM SEN DEĞİLSİN"

Tuğçe Tayfur, bu mesajı babasının değil de basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın yazdığını iddia ederek resmen çılgına döndü. Babasının paylaşımına yanıt veren Tuğçe Tayfur, "İşte sen Şirin Hanım'a demişsin ki 'kim ne yapar kendine yapar' yaz, o yazmış 'anladınız mı yıllar önce neden kaçıp gittiğimi' neyse atamızla laf dalaşına girecek değilim. Annem bana çok güzel edep ve saygıyı öğretti. Benim muhatabım bu konuda sen de değilsin zaten. Aynen dediğin gibi bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar. İnsan haddini ve yerini bilecek, bilmiyorsa da öğreteceğim ona. Aramıza girmesine izin vermeyeceğim istediği kadar video çeksin istediği kadar arkamdan insanlara o bizim ailemizden değil desin" şeklinde konuştu.

"KİM NE YAPAR KENDİNE YAPAR!"

Ancak çok geçmeden Ferdi Tayfur kişisel hesabından bir video yayımladı ve mesajın kendisine ait olduğunu söyleyip, "Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım. Söylediğim de şu; Kim ne yapar, kendine yapar, dünyada ve ahirette... Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" açıklamasını yaptı.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla