YASEMİN / 24.04.2024 13:15

Kızıl Goncalar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep yetiştirme yurduna mı verilecek?

Yapımını Gold Film’in üstlendiği “Kızıl Goncalar", son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında adını zirveye yazdırdı. Daha ilk bölümüyle tartışmalara neden olan yapımın her bölümü izleyenleri ekran başına kilitliyor. Son bölümüyle herkesi şoke eden yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Her detayıyla merak uyandıran dizinin tanıtım filmleri ise izleyenler tarafından dikkatle takip ediliyor. Son bölümde uzun süredir sır perdesi olarak kalan Cüneyd'in annesiyle ilgili detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Cüneyd'in annesinin intihar ettiği düşünülürken Levent yaptığı araştırmalar sonucu korkunç bir gerçeğe ulaştı.

Diğer yandan Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir hamleye adım atar. Mürşid Efendi'nin yerine geçmek isteyen Sadi Hüdayi'nin bu planı sonrası dedesiyle konuşmak isteyen Cüneyd ise bomboş bir odayla karşı karşıya kalır.

Cüneyd ve Zeynep'in kalplerinin birbirine ısındığını duyan Meryem ise kızının sözlerine tokatla karşılık verir ve soluğu karakolda alır...

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla