YASEMİN / 29.05.2024 13:44

Müge Anlı'da tansiyon yükseldi: 50 yaşındaki adamla kaçan 18 yaşındaki Lamia'nın açıklamaları izleyenleri çıldırttı!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", hafta içi her gün birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerle buluşuyor. Son olarak gözyaşları içinde Müge Anlı'dan yardım isteyen Naile Sayınkarakaya isimli bir kadın, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Müge Anlı, "Kızım Lamia, 22 Nisan'da evimizden ayrıldı. 47 yaşındaki Murat adlı kişi, kızımı yanında alıkoyuyor. Kızıma ulaşamıyorum, hiçbir şekilde. Kızım evden ayrılırken, 'Anne, sizin başınızı belaya sokmak istemem" diyen acılı annenin yardım çığlığına sessiz kalmadı ve kısa süre içinde Lamia'yı buldu.

AİLESİ LAMİA'YA KAVUŞTU ANCAK ŞOKE EDEN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Bugün yayına ailesine sarılmak için gelen Lamia, Murat ile birlikteliğini önce reddetti ancak daha sonra ailesinden anlayış beklediğini dile getirdi. "Murat'ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum" diyen Lamia, Müge Anlı'nın ikna çabalarını da görmek istemedi ve şoke eden açıklamalarda bulundu. "Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum" diyerek Murat'a aşık olduğu konusunda ısrarcı davranan Lamia'nın açıklamaları, izleyenleri ekran başına kilitledi. 

Geçtiğimiz bölümde telefon bağlantısında 37 yaşında olduğunu söylediği Murat'ın bugün 35 yaşında olduğunu söyleyen Lamia'ya annesi karşı çıktı ve Murat'ın 50 yaşında olduğunu ifade etti. Öte yandan Müge Anlı, bu kişinin uyuşturucu madde ile ilgili konularda sabıkası olduğunu da genç kıza anlatmaya çalıştı. Ancak Lamia, Murat'ın uyuşturucu madde kullanmadığını ve kendisinin de bu işe bulaşmadığını söyledi.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla