YASEMİN / 11.06.2024 10:36

Burcu Esmersoy'un profesyonelliğini vurgulayan Ceyda Düvenci, Gözde Kansu'yu adeta yerdi!

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci'nin yaptığı "Bambaşka Sohbetler" adlı youtube kanalının konuğu Yalı Çapkını dizisinin Gülgün'ü, ünlü oyuncu Gözde Kansu oldu. Çarpıcı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ceyda Düvenci'nin konuğu Gözde Kansu'yu, Burcu Esmersoy üzerinden verdiği örnekle yermesiyle yeniden gündeme geldi.

ESMERSOY ÜZERİNDEN KANSU'YU ADETA YERDİ!

Programa çıkmadan elbisesi kirlenen Kansu'ya yedek kıyafetlerden birini veren Düvenci'nin "Benim bu program tarihinde, bir tane konuğumun elbisesini giydiğim tek bir bölüm var. İlk programlardan biriydi, canım Burcu Esmersoy, tabii alternatif kıyafetleriyle geldi tam bir profesyonel olduğu için...Getirdiği alternatif kıyafetler arasında sosyal medyada üstünde görüp bayıldığım bir gömlek elbise vardı. Büyük bir saygıyla elbise seçmesini bekledim ve o gömlek elbiseyi giymedi. Arsızca odasına girip dedim ki 'Bu elbiseyi giyebilir miyim bugün seninle programda?' O da çok naif bir şekilde tabii ki giy dedi." sözleri iğneliyici olarak algılandı ve tepki topladı.

"İNCEDEN LAF SOKMUŞ"

Düvenci'nin sözlerine karşılık "Ceyda bütün samimiyeti ve tatlılığıyla dolabına daldı...Bu gördüğünüz güzel elbiseyi giymek bu bölüme bana nasip oldu" ifadelerini kullanan Kansu ve Düvenci arasındaki bu sohbet için kullanıcılardan "Burcu Esmersoy profesyonelmiş yedek kıyafetle gelmiş. Gözde kansu ya sen profesyonel değilsin demek istiyor, inceden laf sokmuş. Ne itici bir kadın şu Ceyda Düvenci." yorumu yapıldı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Polat Alemdar 11.06.2024 11:35 /

    Nefret ediyorum... İğreniyorum... Bu kişiliksiz kişilerden... Bu dünyanın en değersiz en gereksiz yaratıkları. Varlıkları insanlığın zararına. Bu haberdeki sadece bir örnek. Bunlardan o kadar çok var ki! Yalan dünyanın sahte unsurları. Bana ne sizin kişisel değerlendirmelerinizden. Oysa asıl suçlu bunları kaale alan sığ kişilikler. Kendilerini bi halt görenler. İşte bu yüzden A-soyalim. İyi ki de öyleyim.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla