YASEMİN / 24.05.2025 13:06

"Gassal" ikinci sezonuyla bomba gibi döndü! Galadan renkli görüntüler göz doldurdu

İlk sezonuyla izlenme rekorları kıran ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran, Türkiye'nin uluslararası dijital platformu tabii'nin orijinal dizisi "Gassal", ikinci sezonuyla izleyiciyle buluştu. Kara komediyle dramı ustaca harmanlayan nefes kesen yapımın merakla beklenen yeni sezonunun galası ise önceki gün gerçekleşti.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen özel gösterime; TRT yönetimi, Ahmet Kural, Hande Soral ve Bayhan başta olmak üzere dizinin oyuncuları, yapım ekibi, sektörün önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Başrollerini Ahmet Kural ve bu sezon diziye kadın gassal rolüyle katılan Hande Soral'ın paylaştığı yapımın galası renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. 

İkinci sezondan üç bölümün izlemesinin gerçekleştiği gecede, Bayhan ve orkestrası "Yol Arkadaşım", "Salını Salını" ve "Rüzgar" isimli şarkıları seslendirerek davetlilere adeta müzikal bir şölen yaşattı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla