YASEMİN / 16.06.2025 13:58

Elazığlı genç bir oturuşta 15 lahmacun yiyor: Yemeye başladığımda aç olduğumdan daha aç oluyorum

Elazığ'da yaşayan 18 yaşındaki Veysel Güler, iştahıyla hem ailesini hem de çevresindekileri şaşkına çeviriyor. 70 kilo ağırlığında olan genç, bir oturuşta 15 tane lahmacunu kolaylıkla yiyor. Yemek yarışlarında 110 kiloluk rakipleriyle mücadele eden Güler, yemek yemeyi bir ihtiyaç olarak değil adeta bir hobi olarak görüyor.

"YEMEYE BAŞLADIĞIMDA, AÇ OLDUĞUMDAN DAHA AÇ OLUYORUM"

Yemek yedikçe daha da acıktığını anlatan genç, "70 kiloyum. 15 tane lahmacun yiyeceğim demiştim ve yedim. Yemek yemek benim için bir hobi. Midemin bir garipliği var, iştahım kesilmiyor. İki lahmacun yemeye başladığımda, aç olduğumdan daha aç oluyorum. İştahım geldikçe geliyor. Ben de yiyorum." diye konuştu.

"110 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDAKİ ADAMLARLA YEMEK YARIŞI YAPIYORUZ"

Bu ilginç alışkanlığıyla herkesi şaşırtan Güler, "Bu şekilde yemek yediğimi görenler benimle yarışmaya giriyorlar. 110 kilogram ağırlığındaki adamlarla yemek yarışı yapıyoruz. Çevredekiler dahil herkes şaşırıyor. Örneğin, evde tavuk veya pasta yapıldığı zaman bir tane aileye yapılır, bir tane de bana yapılır. Bizim evde yemek piştiği zaman iki aileye pişiyormuş gibi oluyor" ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla