İsmail Türüt: ''İsmini ve soy ismini değişsin'

Beyaz TV'de yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programının konuğu olan İsmail Türüt, Yerlitaş için çok sert konuştu.

Bir zamanlar 'İşte Benim Stilim' programının jüri koltuğunda oturan modaNur Yerlitaş, şehitlerimiz hakkında ileri geri konuşarak büyük tepki toplamıştı. Başta takipçilerinden olmak üzere yakın gördüğü ünlü dostlarından da bir bir tepki alan Yerlitaş'a en sert darbeyi İsmail Türüt koydu.

Beyaz TV'de "Uyan Türkiyem" adlı programın konuğu olan İsmail Türüt, Yerlitaş için "Nur ama Nursuz gibi... Bence Nursuz olmalıdır. Soyadı Yerlitaş, yerli olamaz bu hemen kendisine yabancı yazmak lazım. Hem ismine hem de soy ismine hiç yakışmadı. İkisinin de değişmesi lazım. O şehidi doğuran da bir kadın sen de bir kadınsın dikkat etmen lazım. Bunlar bu değerlerden anlayamazlar anlayanları da afaroz ederler. Bu bölücüleri övenleri baş tacı ederler bu ülkede, bunları yaşadık. Nur Hanım'ın yaptığı ne ilk ne de son olacak. Özür dilemişse üstüne fazla gitmemek lazım ama ben kendisini şiddetle kınıyorum" dedi.

 

Bacak bacak üstüne atmak zararlı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Bacak bacak üstüne atmak zararlı mı?
Serdar Ortaç müjdeyi verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç müjdeyi verdi!
Niran Ünsal'ın kızı ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Niran Ünsal'ın kızı ölümden döndü!

BİR YORUM YAPIN 5

Ali 6 yıl önce

Adam haklı nerde tanınmış ünlü hep gündemde kişiler varsa hep hain çıkıyor bilerek toplumda ünlü ediliyorlar

Mechul 6 yıl önce

Nursuz sözü tam yerinde.

yabangulu 6 yıl önce

helal olsun dogru soyledin ismail turut

ülkemizde 6 yıl önce

Nursuz yabancılar cirit atıyor milletin evlatları vatan için can verirken bu vatanda pervasızca yaşayan düşmanları mız kendilerini bu vatanın gerçek sahipleri gibi görüp şehidlermize korkusuzca dil uzatarak aşağılama ve adeta hakir görme modlarina rahatça girebiliyorlar bence bunun sebebi ülkemiz de kanunlar ve yasaların demokrasi ve insan hakkı zırva sı ile içimizde yaşayan hainlere ve düşmanlara bu fırsatı altın tepsi de sunmasindan kaynak lı dır düşmanları mı za insan hakkı demokrasi var şehid lere ve millete yok neden ??? Bu yasaları kim yapıyor düşmanları mız mı ????

Toplam 2 beğeni

Harun 6 yıl önce

Helal sana ismail türüt.Adamsnnn

Toplam 4 beğeni