Muhterem Nur: Müslüm filminden bir kuruş almadım!

Geçtiğimiz ay vizyona giren ve 4.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmi ile ilgili eşi Muhterem Nur çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filmi'nin gişe rekorları kırmasıyla yeni bir tartışma çıktı. Ünlüler dünyası kazanılan hasılatın Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur! verilmesiyle ilgili söylemlerinin ardından  Muhterem Nur, "Yurt dışından ve Türkiye’den aldığım emekli maaşı ile ayda elime 6 bin lira geçiyor, evimin aidatı ve yanımda çalışanların maaşını verdikten sonra 2 bin TL kalıyor. Onunla geçiniyorum" dedi.

Filmi yapımcısı Mustafa Uslu bu sözlerin ardından "Ben olaya sonradan dahil oldum. Daha önce Nuri Yıldırım anlaşma yapılmıştı. Muhterem Nur'un benden bir para talebi olmadı. Kendisi bu filmin sahibidir, o ne isterse o olur" dedi.

Peker Açıkalın "Egenin Hamsisi" dizisi ile ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Peker Açıkalın "Egenin Hamsisi" dizisi ile ekranlara dönüyor!
Müslüm filmini 4 haftada kaç kişi izledi?

İLİŞKİLİ HABER

Müslüm filmini 4 haftada kaç kişi izledi?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

cengiz 5 yıl önce

vahh yazık..

mmax 5 yıl önce

para almıyacağını imzalatmışlar uyanıklar daha para verirmi

Hakan 5 yıl önce

ayda 6 bin lira çalışmadan hele gelirim olsa sosyete sayarım kendimi

Toplam 4 beğeni