Berkay'ın ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İkinci kez baba olmaya hazırlanan şarkıcı Berkay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Şarkıcı Berkay, yine kız babası olacak.

Geçtiğimiz ay ikinic kez baba olacağını duyuran şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Eşi Özlem Ada Şahin'le 1.5 yaşında Arya adında bir kızları olan Berkay, yine kız babası olacak. Ünlü şarkıcı, "Bu duyguyu ikinci kez yaşayacağım için çok mutluyum" dedi. Berkay Özlem Ada Şahin çiftinin ikinci kızlarının ismi Zeynep olacak.

Çiftin Arya adındaki kızları sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Berkayın kızı arya

Berkayın kızı arya

ŞARKICI BERKAY KONSER ÖNCESİ SAUNAYA GİRİYOR

Ocak ayında 15 konser verecek olan şarkıcı, bu yıl da şampiyonluğunu kimseye bırakmayacak gibi görünüyor. Bu yoğun temposuna rağmen, sahnesinde performansı hiçbir zaman düşmeyen Berkay'ın enerjisinin sırrı da ortayı çıktı.

Popçu, her konserine sporcu gibi hazırlanıyor. Berkay; birçok sanatçı gibi sahne öncesi uyuyup dinlenmeyi tercih etmiyor, tam tersi sporla güç topluyor. Her sahne öncesi saunada yarım saat geçiren popçu, ardından spor yapıp konserine çıkıyor.

Başkan Erdoğan'dan Müge Anlı'ya teşekkür!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan'dan Müge Anlı'ya teşekkür!
Nick Vallelonga: Müslümanlardan özür diliyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Nick Vallelonga: Müslümanlardan özür diliyorum!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0