Celil Nalçakan'dan sosyal medyada İslam Fıkıhı dersi

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, sosyal medya hesabından günlerin birbirlerine benzerliğine yönelik esprili bir paylaşımda bulundu. Nalçakan'ın bu paylaşımına bir takipçisi, Peygamber Efendimiz (SAV.) 'in bir hadis-i şerifiyle yanıt verdi ancak Nalçakan, İslam Fıkıhı'na olan ilgisinden dolayı verdiği cevapla sosyal medyadan büyük dikkat topladı.

Daha önce Selda Alkor'un Gamze Özçelik'in mazlumlara yaptığı yardımlar için sarf ettiği sözlere verdiği yanıtla çok konuşulan oyuncu Celil Nalçakan, şimdi de bir takipçisine verdiği yanıtla gündemde. Nalçakan, pandemi sürecinden dolayı sosyal izolasyonda geçen günlere sosyal medyanın diliyle esprili bir şekilde takıldı. Oyuncu, 'İyi haber; gün aydı, kötü haber; dünle aynı.' yazdı. 

Bir takipçisi bu paylaşıma, Peygamber Efendimiz (SAV.)'in, 'İki günü aynı (eşit) olan ziyandadır.' hadis-i şerifiyle yanıt vermek istedi ancak hadis-i şerifi, 'İki günü aynı olan bizden değildir.' şeklinde yanlış yazdı. Bu yoruma sessiz kalmayan Nalçakan takipçisine, "Hadisin kaynağını paylaşır mısınız? Zira İslam fıkıhıyla ilgiliyim ve böyle bir hadis okumadım ve duymadım.” yanıtını verdi.

Tesettürlü oyuncu Gamze Özçelik'in, gönüllü olarak yardıma koştuğu 'Afrika' için hadsiz bir eleştiride bulunan Selda Alkor'a tepkiler giderek büyüyor. Bazı kesimi kışkırtmaya yönelik yaptığı çirkin eleştiri için Twitter'daki pek çok kullanıcı ayağa kalktı.

Beklediği desteği göremeyen Selda Alkor, "Afrika'yı bırakıp Türkiye ile ilgilensin" demişti. Oyuncu Celil Nalçakan Alkor için,

''Sokak hayvanlarına yardım edersin, ‘Neden insanlara etmiyorsun’, çocuğa şiddete karşı çıkarsın, ‘Kadına şiddete neden ses çıkarmıyorsun?’ Milletin yaptığı iyiliği eleştireceğine sen de bir işin ucundan tut. Yapmayacaksan da sus bari!'' dedi.

 

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, Şili'deki hayranlarına Türkçe öğretiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, Şili'deki hayranlarına Türkçe öğretiyor!

BİR YORUM YAPIN 7

İdris 5 yıl önce

"Tesettürlü oyuncu"

Toplam 3 beğeni

İkra! 5 yıl önce

Selda Alkor'da kim ?

Toplam 6 beğeni

Kemal 3 yıl önce

O Yeşilçam’ın önemli bir sanatçısı. Saygılı olun biraz...

Toplam 0 Beğeni

Gaziantep27 5 yıl önce

Bilmem .Öyle biri varmi ki

Toplam 2 Beğeni

isimsiz 5 yıl önce

Tesettürlü oyuncu nedir? Oyuncu deyinsene. Bu sıfatı kullanmak zorunda mısınız? Mütedeyyin birisi olarak bunun belirtilmesini abes olarak karşılıyorum. Bu sınıflandırmaya gerek yok. Tesettürlü de olsa tesettürsüz de olsa Gamze Özçelik'in yaptığı güzel bir davranış.

Toplam 17 beğeni

a.eren 5 yıl önce

hanımefendinin, hayvanlarla ilgili bu kadar hassas bağlantısı olduğunu bilmiyorduk.

Toplam 6 beğeni

ali 5 yıl önce

yaşa delikanlı

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun