Caner Erkin: Bir tane aşkım vardı, şimdi iki oldu

Ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı ve kızı Mihran için romantik açıklamalarda bulundu. İşte Caner Erkin'in romantik açıklamaları...

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın eşi Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, uzun bir aradan sonra ilk kez dışarıya çıktıklarını belirten bir açıklama yaptı. 

Şükran Ovalı şunları söyledi:

''Çok zor günler geçirdik, kızımız çok şükür daha iyi. Atlattık, geçti gitti. Herkes için sağlık diliyorum. Saçlarım çok dökülüyordu, ben de kestirdim.Beğenen var, beğenmeyen var, oluyor böyle yorumlar önemli olan benim rahat etmem. Kızım için kilo almışım, saçımı kestirmişim önemli değil. Şimdilik çocuğumla ilgiliyorum ama mesleğime devam edeceğim.''

Caner Erkin ise ''Kızımı ilk görünce, 'çok küçük' dedim. Kız babası olmak çok daha farklıymış… Sürekli bakıyor, gözünü ayırmıyor, çok enteresan duygular. Bir tane aşkım vardı, şimdi iki oldu.'' açıklamasını yaptı.

Zara: Amerika'ya gidiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Zara: Amerika'ya gidiyorum!
Yeşilçam'ın Sultanı Şoray: Şöhret mutluluk getirmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın Sultanı Şoray: Şöhret mutluluk getirmiyor!
Ceyda Düvenci: Eğer çocukluğum çocuklarımla arkadaş olsaydı...

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci: Eğer çocukluğum çocuklarımla arkadaş olsaydı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0