'Müslüm' yeniden vizyona girecek

Arabesk müziğin usta ismi merhum sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' filmi yeniden vizyona giriyor.

Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği Müslüm Gürses'in çarpıcı hayatına odaklanan "Müslüm" filmi usta sanatçının vefatının 6. yılı dolayısıyla 1 Mart'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Müslüm filminde kare

Müslüm filminde kare

Filmde, Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan başlayıp Adana'da keşfedilmesine ve İstanbul'da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönü ele alınıyor.

Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini yaptığı "Müslüm"ün yapımcılığını ise Mustafa Uslu üstlendi.

Filmde, Gürses'i Timuçin Esen, çocukluğunu Şahin Kendirci canlandırırken Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran da rol alıyor.

Emine Erdoğan: Çocuklar mesleki deneyimle erken yaşta tanışacak

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: Çocuklar mesleki deneyimle erken yaşta tanışacak
Dünyanın en küçük bebeği doğdu

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en küçük bebeği doğdu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0