Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı!

Geçtiğimiz gün İzmir'in Narlıdere ilçesinde, içinde bulunduğu pikap kamyonetin şarampole yuvarlanmasıyla hayatını kaybeden ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı.

Salı günü 18:30 İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında gerçekleşen kazada hayatını kaybeden ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın cenazesi İzmir'deki Alsancak Hocazade Camisi'ne getirildi. 

Öğlende kılınacak cenaze namazının ardından Çeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek olan Zafer Çika'nın musalla taşına konulan tabutunun üzerine, '35' ve 'Zafer Çika' yazılı Galatasaray takımı forması ile atkısı serildi.

ZAFER ÇİKA'NIN CENAZESİNE GELEN ÜNLÜLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Ziya Çika

Ziya Çika

Bugün toprağa verilen Çika'nın cenazesi, İzmir'deki Alsancak Hocazade Camisi'ne getirildi.

Törene Çika'nın eşi Demet Akbağ, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, teknik direktör Yılmaz Vural, sporcu Şahika Ercümen ile sanatçılar Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirel, Serhat Özcan, Şahan Gökbakar, Olgun Şimşek, Cezmi Baskın, Sermiyan Midyat, Yonca Evcimik gibi birçok ünlü isim katıldı.

Zafer Çika'nın daha önce eşi Demet Akbağ'a "Beni Çeşmeye göm Demet" diye vasiyet ettiği, bu nedenle Çika Çeşme'de toprağa verildi.

ZAFER ÇİKA KİMDİR?

İzmir'de doğan Zafer Çika,  19 Eylül 1999'da Milona'da ünlü sanatçı Demet Akbağ ile evlendi. 2000 yılında ise Ali isimleri bir oğulları olan Zafer Çika 2014 yılında geçirdiği kalp kriziyle eşini ve sevenlerini korkutmuştu. Zafer Çika film yapımcısıdır.

Ceyda Düvenci niyetini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci niyetini açıkladı!
Miray Daner: Ülkemi yurt dışında temsil etmek isterim!

İLİŞKİLİ HABER

Miray Daner: Ülkemi yurt dışında temsil etmek isterim!
Çika'nın cenazesi sonrası 'pes' dedirten görüntü

İLİŞKİLİ HABER

Çika'nın cenazesi sonrası 'pes' dedirten görüntü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 14

d doğan 5 yıl önce

başınız saolsun allah sabır versin

Ölüm 5 yıl önce

Ölümün belli bir yaşı, zamanı yoktur.saglik acısından sapasağlam olun o dakika geldimi ahirete yolculuk başlar.elbet her ölümün de bir sebebi vardır. Allah rahmet eylesin

misafir 5 yıl önce

Ölümü çokça hatırlamalıyız arkadaşlar.. Yarın cuma, namazımızı kılmadan işimize dönmeyelim inşaallah.

Toplam 5 beğeni

Vatandaş 5 yıl önce

Öncelikle Allah rahmet eylesin. Ancak tabutun üzerine dini herhangi bir anlam taşımayan şeyleri örtmeyin.yazık

Toplam 17 beğeni

doruk 5 yıl önce

fener formasi olsa bu lafi demezdin dimi

Toplam 0 Beğeni

TR - SAKARYA 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun