Müge Anlı ile Güven Bana'ya damga vuran soru!

Dün akşam ekranlara gelen Güven Bana yarışma programındaki Game Of Thrones sorusu karşısında sunucu Müge Anlı ve yarışmacılar şok oldu.

ATV ekranlarında sabah programı yaptıktan sonra şimdilerde bir yarışma programı sunan Müge Anlı'nın dün akşam ekranlara gelen soru karşısında bir şok yaşadı. Game Of Thrones sorusu geceye damgasını vurdu. 

Soru "Taht Oyunları" adıyla bilinen dizi film ve kitap serisindeki soylu ailelerden hangisinin armasında ulu kurt başı vardır" şeklindeydi. Güven Bana'ya damga vuran soruda şıklar ise Stark, Lannister, Baratheon ve Targaryen'di.

güven bana soru

güven bana soru

Yarışmacılardan biri ilk sezonu izlediği için, Müge Anlı hazfızasını zorlamasını isteyerek dizinin o kısmını anlatmaya başladı. Neyse ki yarışmacılar "Stark" cevabını vererek soruyu bildi.

 

Aslıhan Doğan Turan'ın 19 Milyon TL'lik tatili!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan'ın 19 Milyon TL'lik tatili!
Demet Akalın'dan konserine gelen çifte büyük sürpriz!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan konserine gelen çifte büyük sürpriz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0