Afili Aşk dizisinden veda pozu!

Yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden olan Afili Aşk, 38. bölümüyle final yapacak. Dizinin oyuncularından veda fotoğrafı geldi.

Kanal D'nin yaz sezonundan bu yana devam eden dizisi Afili Aşk için final kararı verildi. Dizi, 38. bölümünde ekrana veda edecek. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in başrolü olduğu dizinin oyuncu kadrosundan bir veda pozu geldi. 

İŞTE O FOTOĞRAF;

afili aşk final

afili aşk final

AFİLLİ AŞK 34. BÖLÜM FRAGMANI

34. bölüm fragmanı yayınlanan dizi, bundan böyle Cumartesi akşamları ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde, Ayşe ve Kerem dolandırıcıların peşine düşüyor ve kendilerini tehlike durumların ortasına atıyorlar.

İŞTE AFİLİ AŞK 34. BÖLÜM FRAGMANI;

AFİLİ 33. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Afili Aşk dizisinin merakla beklenen 33. bölüm fragmanı yayınlandı! Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin 33. bölümünde, Kerem ve Ayşe arasında kıskandırma macerası başlayacak. Ayşe'nin Kerem'e inat olsun diye yaptığı söz, Kerem'i de Ayşe'yi aynı şekilde kıskandırma oyununa iter. Ancak bu durum, ikiliyi birbirlerine karşı daha da komik durumlara düşmelerine neden olur.

İŞTE AFİLİ AŞK 33. BÖLÜM FRAGMANI;

Çarşamba akşamları yayınlanan Afili Aşk dizisi için final iddiaları bir türlü bitmiyor. Çıkan haberler üzerine suskun taraf olan diziden ilk açıklama geldi. Projenin final yapacağı haberlerinin doğru olmadığı belirtildi.

afili aşk final mi yapıyor

afili aşk final mi yapıyor

DÜŞEN REYTİNGLER İDDİAYA SEBEP

Kanal D'nin yaz sezonunda başlayan ve reytinglerde üst sıralara yerleşen dizisi Afili Aşk, kış sezonunda düşüş yaşamaya başladı. Dizi için final kararı alındığı iddia edildi. Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlanan Kuruluş Osman, TV8'in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ve Show TV'nin sosyal medyaya damgasını vuran dizisi Zemheri, Afili Aşk'ın reytinglerinin düşmesinde etkili oldu.

afili aşk haberleri

afili aşk haberleri

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

29 Ocak'ta 31. bölümü yayınlanacak olan dizinin son bölümünde, Ayşe'nin hayatına girecek olan kişi, seyircide büyük merak uyandırmıştı. Hayatları tümden değişecek olan Ayşe ve Kerem için yeni maceraların ilk sinyalleri verilmişti. İşte Afili Aşk'ın 31. bölüm fragmanı!

AFİLİ AŞK 31. BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Ayşe ve Kerem'in ayrılığı, iş hayatında da etkisini gösterir. Ayşe'nin var olan 5 yıllık sözleşmesi, ikiliyi birbirleriyle aynı ortamda çalışmak zorunda bırakacaktır. Ayrılıklarının üzerinden henüz 10 gün geçmesine rağmen ortaya çıkan görücü ise, Kerem'i kıskançlık krizlerine sokar.

AFİLİ AŞK 31. BÖLÜM FRAGMANI;

ÜNLÜLERDEN DESTEK

Dizinin reytinglerini yükseltmek için ünlü oyunculardan destek paylaşımları gelmeye başlamıştı. Erçel, diziyi izlediğini gösteren bir fotoğrafı Instagram'dan paylaşmıştı. Erçel, paylaşımına Burcu Özberk'i de etiketlemişti.

İŞTE O PAYLAŞIM;

hande erçel instagram

hande erçel instagram

OYUNCU KADROSUNU GELİŞTİRDİ

Kanal D'nin yaz sezonunda başlayan ve reytinglerde büyük başarı yakalayan dizisi Afili Aşk, yeni sezonda yayın hayatına devam ediyor. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrolünde olduğu dizi, konusuyla eski Türk filmlerini anımsatıyor.

afili aşk dizisi

afili aşk dizisi

Dizinin oyuncu kadrosuna, ünlü aktör Hazım Körmükçü katıldı. Körmükçü, Modamu’nun en büyük rakibi olan şirketin patronunu oynuyor.

hazım körmükçü

hazım körmükçü

Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil ve Amine Gülşe gönülleri fethetmeye devam ediyor!
Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapıyor
Berkay kırık koluyla sahneye çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay kırık koluyla sahneye çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0