Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut'a suç duyurusu

Sosyal medyada bir anda büyük çıkış yakalayan 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut'a, eski menajeri tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Düğün şarkıcılığı yaparken, 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut'a, 2008 senesinde menajerliğini yapması için anlaşma imzaladığı Mehmet Adıgüzel tarafından ihtarname yollandı.

Adıgüzel, Bulut'un sözleşmeye aykırı hareket ettiğini ve başkasıyla bir anlaşma yaptığını iddia ederek, 1 milyon liralık ihtarname gönderdi.

ŞARKI ÇALINTI İDDİASI

Sosyal medya yayımladığı 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla tanınan ve ismini geniş kitlelere duyuran Fatih Bulut'u zor durumda bulunduracak bir iddia gündeme geldi. Şarkının söz yazarı olan Aşık Hüseyin Akan, eserin bestesinin kendisine ait olduğunu belirtti.

aşık hüseyin akan

aşık hüseyin akan

Akan, 'Zalim Geceler'in bir hikayesi var. Zalim Geceler'i ben 1987 yılında 15. Kolordu askeri cezaevinde besteledim, her şeyini orada yaptım.' açıklamasında bulundu. Tarsuslu sanatçı, şarkının aynı zamanda 2010 yılında TRT ve Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle seyirciyle buluşan, 'Cono Ahmet ve Çocukları' isimli belgeselde de yer aldığını belirtti.

fatih bulut çok sevdim yalan oldu

fatih bulut çok sevdim yalan oldu

Akan, Fatih Bulut'a eserini izinsiz kullanıp kazanç elde ettiği gerekçesiyle dava açacağını söyledi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Yıldız Tilbe: Kafamızı bozan ne kadar ülke varsa...

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe: Kafamızı bozan ne kadar ülke varsa...

BİR YORUM YAPIN 1

burak 4 yıl önce

çok kızgınım bu yaptına inanamıyorum...