Popçu Edis, GastroAntep'i ayağa kaldırdı!

Bu ikincisi düzenlenen Gaziantep Gastronomi Festivali'nde dün popçu Edis rüzgarı esti.

Geçtiğimiz hafta başlayan 2’nci Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroANTEP), güzel haberler gelmeye devam ediyor. Festival Edis konseriyle adeta coştu.

edis

edis

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliğinde düzenlenen GastroANTEP Festivali kapsamında Festival Park’ta, Edis Konseri gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konseri izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şarkıcı Edis’e isminin yazılı olduğu baklava takdim etti. 

edis konseri

edis konseri

GastroANTEP macerası, dün gece sevilen şarkıcı Edis konseriyle doruğa ulaştı. Seslendirdiği şarkılarla Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşatan Edis, “Banane”, “Buz Kırağı”, “Güzelliğine” adlı parçalarıyla bir kez daha sevenlerin gönlünde taht kurdu. Konseri izlemeye gelen binler, cep telefonunun ışıklarıyla konser alanını aydınlattı.

edis kjonser verdi

edis kjonser verdi

Gaziantep’in eşsiz mutfağından övgüyle bahseden Edis, kendisini Gaziantepli sevenleriyle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür etti, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı, performansıyla göz doldurdu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Şarkıcı Ziynet Sali, gitarist Erkan Erzurumlu ile evlendi! Ünlülerden tebrik mesajı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ziynet Sali, gitarist Erkan Erzurumlu ile evlendi! Ünlülerden tebrik mesajı
Şarkıcı Zara deri kıyafetler giyen ajan olmak istiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Zara deri kıyafetler giyen ajan olmak istiyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0