Oyuncu Meltem Miraloğlu'ndan şarkıcı Onur Akay'a suç duyurusu!

Hayat Devam Ediyor dizisiyle ünlenen Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı bir iş insanıyla evlenmiş ve sıklıkla da bu evliliğiyle gündeme gelmişti. Uzun süredir sessiz olan Miraloğlu, şarkıcı Onur Akay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Amerika'da yaşayan ve bir süredir sessizliğini koruyan oyuncu Meltem Miraloğlu hakkında şarkıcı Onur Akay'dan bir iddia gelmişti. Akay, Miraloğlu ile ilgili olarak, 'Şimdi  çok zor günler geçiriyor. Patrick, o'nu maalesef evden atmış. Tanıdıkları o'nu merak ediyor. Türkiye’deki ailesinin de haber alamadığını öğrendiğim Meltem, bu soğuk ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile  sokaklarda perişan halde görülmüş.' iddiasında bulunmuştu.

Miraloğlu, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Onur Akay hakkında, şahsına 'hakaret' ve 'aşağılayıcı' ifadelerde bulunduğunu gerekçe göstererek avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tedbir kararı alınması talebinde bulunan Miraloğlu, Akay'ın yayın kanalları üzerinden kişiliği ve aile hayatıyla ilgili saldırıda bulunduğunu da gerekçe göstererek konuşma yasağı getirilmesini talep etti.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun, 80 yaşındaki Amerikalı iş insanıyla yaptığı evlilikte sorunlar yaşadığı ve evi terk etmeye çalıştığı iddia edilmişti. Miraloğlu, konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu.

Oyuncu, "Kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi. Ücretsiz İngilizce kursuna gidiyorum. Yeni yeni öğrenmeye başladım. İş gelmesi durumunda Türkiye'ye dönebilirim ama şu an için dönmeyi düşünmüyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Meltem miraloğlu kocası

Meltem miraloğlu kocası

"Ne yazılı, ne de sözlü tek bir röportajım dahi olmamıştır, fotoğrafları da basına ben servis etmedim... Fakat bilinçli ve sistematik olarak benim iznim olmadan sadece yalan yanlış iddialarla asılsız ve mesnetsiz haberler yapılmaya devam edilmektedir. Beni ve aile hayatımı karalayıcı, küçük düşürücü bir linç kampanyasına dönüşen ve mesleğimle ilgili olmayan bu haberler, özel hayatımın gizliliğini ve aile hayatımın mahremiyetini ihlal etmektedir."

"Bu tür haberleri yapanlar, vesile ve destek olanlar ve yayınlayanlar hakkında, Yargıtay'ın emsal kararlarını da hatırlatarak ben ve ailemin yasal yollara başvuracağımızı, RTÜK'ten yayın yasağının getirilmesini ve hakkımdaki asılsız ve mesnetsiz haberlerin sosyal medya, basın ve yayınlayan mecralardan kaldırılmasını istediğimin bilgisini kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

meltem miraloğlu açıklama

meltem miraloğlu açıklama

BİR YORUM YAPIN 62

Melek 2 yıl önce

Ünlü yada ünsüz Her insan hayatında doğru yada yanlış kararlar verebilir. Ve her insan güzel yada kötü günler geçire bilir. Bunları deşifre sadece zarar verir. Yardım etmek isteyen gider yanında durur.Davasında haklı.

aytac 2 yıl önce

kucuk gelin dizisindenmi etkilendide acaba evlendi.

Ulubatlı..... 3 yıl önce

Mal varlığı umurunda değilmiş ; neden 80 yaşında biri ile evlendin madem...

Toplam 1 beğeni

Bora 3 yıl önce

Zaten benliğini satmissin ismininyanina soy isminide degiste hiç yaşanmamış oll

Toplam 1 beğeni

Emre hasturk 3 yıl önce

Sen kimsin ki RTÜK senin için yayın yasağı koysun

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun