Gucci'nin yeni yüzleri Öykü Baştaş ve Armine Harutyunyan'ın keşfedilme hikayesi!

Son yıllardır güzellik algısına yeni bir boyut getiren dünya markası Gucci podyuma çıkardığı Öykü Baştaş ile Armine Harutyunyan'ın keşfedilme hikayelerini anlattı.

2015 yılında ilk kez İtalya markası olan Gucci'nin kreatif direktörü Alessandro Michele geleneksel güzellik algısını yıkıp defilelerde fiziksel görüntüsü farklı olan Öykü Baştaş ile Armine Harutyunyan tercih etti. Son yıllarda ameliyatlarla herkesin aynı tip insan olduğunu savunan Michele, doğallık algısını yeniden ortaya çıkarmak istediğini belirtti. Peki podyuma çıkardığı Öykü ve Armine'nin keşfedilme hikayeleri nasıl oldu?

ÖYKÜ BAŞTAŞ

ÖYKÜ BAŞTAŞ

ÖYKÜ BAŞTAŞ:

"Paris’te, 100 kızın kapıda beklediği bir seçmeye katılmıştım. Gucci için çalışan bir ekip o kalabalıkta yanıma geldi. Bana birkaç soru sordu. Sözlerimi ve tipimi etkileyici bulduklarını söylediler. Gucci için iş teklif ettiler. Önce inanmadım. Marka, klasik güzellik algısını yıkmayı başardı."

ARMİNE HARUNTYUNYAN

ARMİNE HARUNTYUNYAN

ARMİNE HARUNTYUNYAN:

"Manken değilim, grafik bölümü öğrencisiyim. Berlin’de konser izlerken modayla ilgilendiğini söyleyen bir ekip yanıma geldi. İletişim numaralarımı istediler.Bir ay sonra Gucci defilesinin baş mankeni olarak podyuma çıktım. Hâlâ inanamıyorum. Alessandro Michele’nin bambaşka bir güzellik algısı var."

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

Ünlü oyuncu Ozan Dolunay dayak yedi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ozan Dolunay dayak yedi!

BİR YORUM YAPIN 0