Uğur Işılak'tan terör olaylarına sessiz kalan ünlü isimlere sert sözler!

Şarkıcı Uğur Işılak Türkiye'nin sınırındaki terör kolidorunu yok etmek için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan operasyonla ilgili her hangi bir destek paylaşımında bulunmayan ünlü isimleri sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye'nin sınır bölgesini daha güvenli bir hale getirilmek için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle Barış Pınar Harekatı başlatıldı. Operasyon ardından Türk askerini destekleyici bir sürü paylaşım yapıldı. Birçok ünlü isiminde destek verdiği operasyona malesef yine muhalif ünlü tayfası ses çıkarmadı.

barış pınar harekatı

barış pınar harekatı

PKK'ya karşı yapılan ve ülkenin geleceği söz konusu olan bu operasyona sessiz kalmaları yetmezmiş gibi bu gün PKK tarafından şehit edilen sivillerle ilgili herhangi bir başsağlığı da dilenmedi.

uğur ışılaktan muhalif ünlülere sert sözler

uğur ışılaktan muhalif ünlülere sert sözler

Ancak şarkıcı Uğur Işılak sessiz kalan muhalif tayfaya 'Hâlâ ama’larla, fakat’larla terör örgütlerini meşrulaştırmaya çalışanların mensubiyetinden şüphe ediyoruz. “Savaşa hayır” diyenlerin, sessizce teröre evet derken iç seslerini duydu bu millet. Bugün susanın, yarın konuşacak yüzü olmayacak Türk milleti nezdinde. #BabyKillerPKK' sözleriyle tepki gösterdi. 

BİR YORUM YAPIN 0