Oyuncu Müge Boz'dan kızıyla gülümseten paylaşım

Müge Boz, dört aylık kızı Vina’yla çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu Müge Boz, kızı Vina ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Boz, kızına olan benzerliğiyle de sosyal medyada dikkat çekti.

Basketbolcu Caner Erdeniz ile evli olan Müge Boz, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında. Boz, kızı ile pilates yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Oyuncu, “Bebek, kedi ve köpeğiniz varsa bu stüdyo, pilates size göre” derken, kullanıcılar, “Çocuğun emniyeti daha önemli”, “Bebek tehlikede” ve “Düşme anında tutunma çabası kızını etkiler” gibi mesajlar gönderdi.

Müge Boz hamilelik sürecinde aldığı 10 kiloyu sorun etmediğini açıkladı. Ünlü oyuncu eşi Caner Erdeniz ile beraber akşam yemeği çıkışı görüntülendi. Çıkışta kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, aldığı kiloları sağlıklı yollarla vereceğini söyledi. Ayrıca Boz, "Vina’yla uykusuz gecelerimiz başladı. Bakıcı tutmayacağız, kendimiz büyüteceği" şeklinde konuştu. 

mekan çıkışı görüntülenen Caner Erdeniz ve Müge Boz

mekan çıkışı görüntülenen Caner Erdeniz ve Müge Boz

Geçen haftalarda bebeğini kucağına alan oyuncu Müge Boz, kızını emzirirken mutluluktan ağladım diye tabir ettiği pozunu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

İŞTE O KARE;

Müge Boz

Müge Boz

 "Bir yandan Vina'yı besleyip, bir yandan kahvaltı yapıp, bir yandan da mutluluktan ağlamayı başarabiliyormuşum." 

DİĞER HABERLERİ;

Aylarca bebeğinin cinsiyetini doğumda öğreneceklerini söyleyen Müge Boz ve Caner Erdeniz çiftinin 'Vina' ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi. Dün saat 14.00 sıralarında Beşiktaş'ta özel bir hastanede doğum yapan Müge Boz'un bir kız bebeği dünyaya geldi. Vina ismi verilen bebeğin 53 cm ve 3 kilo 500 gram olarak doğduğu öğrenildi.

müge boz ve caner erdeniz

müge boz ve caner erdeniz

VİNA İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Son zamanlarda en çok dikkat çeken isim ise Vina oldu. Ünlü çiftin bebeklerinin isminin, ikisinin de çok sevdiği Norveççe bir şarkıdan geldiği öğrenildi. Norveççe Vina "biz şimdi" demek. 

2020 de izlenmesi gereken en iyi Hint dizileri

İLİŞKİLİ HABER

2020 de izlenmesi gereken en iyi Hint dizileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0